Ads Top

Σενάριο για μεταγραφή-έκπληξη στον Ολυμπιακό που δεν περιμένει κανείς – Έτσι χαλάει του Τζούρτζεβιτς!


Η κακή εικόνα του Ολυμπιακού στο φιλικό με τον Ατρόμητο, έφερε στην επιφάνεια νέα σενάρια για μεταγραφική ενίσχυση. Κάτι… τρέχει με τον «τελειωμένο» Τζούρτζεβιτς!

Η χθεσινή, άσχημη εικόνα του Ολυμπιακού στο φιλικό με τον Ατρόμητο έφερε στην επιφάνεια νέα μεταγραφικά σενάρια για ενίσχυση, τα οποία θα μπουν σε... ράγες, μόνο αν υπάρξουν αποχωρήσεις. Και εξηγούμαστε.

Μπορεί να "ψιθυρίζεται" θέμα εξτρέμ, ωστόσο το ερυθρόλευκο ρόστερ είναι αρκετά γεμάτο και για να έρθει... κόσμος, δεδομένα πρέπει να... φύγει και κόσμος. Για να έρθει παίκτης για τις πτέρυγες, όπου ήδη υπάρχουν οι Καρσελά, Σεμπά, Ελιουνούσι, Πάρντο, Μανθάτης και μερικές φορές ο Μάριν, σημαίνει πως κάποιος θα δει την... έξοδο.

Ακόμα και για στόπερ, αν ο Ρέτσος δεν αποχωρήσει, πολύ δύσκολα θα έρθει κάποιος άλλος, αφού οι λύσεις για την συγκεκριμένη θέση είναι αρκετές, συνυπολογίζοντας και την χρησιμοποίηση του Ρομαό σε αυτή.

Τι συμβαίνει με Τζούρτζεβιτς

Ο Σέρβος επιθετικός της Παρτιζάν είναι "κλεισμένος" από τους Ερυθρόλευκους και πολλά θα εξαρτηθούν στο τι θα γίνει στα δύο παιχνίδια με την Ριέκα για τα play off του Τσάμπιονς Λιγκ. Τι σημαίνει αυτό;

Αν ο Ολυμπιακός αποκλειστεί και "υποβιβαστεί" στο Europa League, τότε τα δεδομένα θα αλλάξουν (μπορεί ακόμα και να "χαλάσει" η μεταγραφή), καθώς ο Τζούρτζεβιτς δεν θα έχει δικαίωμα συμμετοχής, έχοντας αγωνιστεί στα play off της ίδιας διοργάνωσης.

Σε κάθε περίπτωση, οι Πειραιώτες έχουν το απόλυτο κουμάντο στην περίπτωσή του και θα πράξουν όπως νομίζουν, την ώρα που βρίσκονται σε άμεση συνεννόηση με τον πασίγνωστο μάνατζερ, Φάλι Ραμαντάνι, ο οποίος θα... καθαρίσει και για τον 23χρονο φορ.

*sportdog.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.