Ads Top

Τρελό κράξιμο για ΠΑΟΚ! «Κατάρα Κλάους, μας γλέντησε ο Κομπότης, πρωτάθλημα δεν παίρνουμε»


Απίθανα σχόλια στο διαδίκτυο για την εικόνα του ΠΑΟΚ στη Λιβαδειά! Απίστευτη η απογοήτευση των οπαδών που δεν πιστεύουν στη διοίκηση Σαββίδη.

Λαϊκά δικαστήρια στήθηκαν στην επίσημη σελίδα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ στο Facebook μετά το στραβοπάτημα της ομάδας στην πρεμιέρα της Σούπερ Λιγκ με τον Λεβαδειακό. Δεν ήταν τόσο το αποτέλεσμα όσο η εμφάνιση της ομάδας που προβλημάτισε τους οπαδούς των Θεσσαλονικιών, οι οποίοι εξέφρασαν τα παράπονά τους προς τη διοίκηση.

Οι ΠΑΟΚτσήδες εμφανίζονται απογοητευμένοι, υποστηρίζουν, ότι έτσι πρωτάθλημα η ομάδα τους δεν παίρνει. Προτείνουν στη διοίκηση Σαββίδη να κάνει δυνατές μεταγραφές και να μην κοροϊδεύει τον κόσμο. Το sportdog.gr συγκέντρωσε μερικά σχόλια και σας τα παρουσιάζει:

αμα θελετε πρωταθλημα φερτε 4 παιχταραδες..απλα πραματα μη κοροιδευομαστε

Δυσκολη εσεις και οι επιλογες σας την κανατε την αρχη.
Στην 11αδα επαιζε ο λεοβατς που θα παρει μεταγραφη,ο κατσε που δεν τον υπολογιζετε,ο τσιμιροτ που μπορει και να φυγει,και ο σακχοφ που ειναι παλαιμαχος...
Οταν δεν κερδιζεις σε αυτες τις εδρες,μην περιμενεις πρωταθλημα..

αν ειναι να κανουμε τετοιου ειδους ηλιθιο ροτεισον,καθε φορα που θαχουμε ευρωπαικο αγωνα,καλυτερα να αποκλειστουμε την πεμπτη.ελεος δηλαδη.λες και ειχαν οι παικτες καμια 30 συνεχομενα παιχνιδια στα ποδια τους.βλακα ρουμανε βαζεις κανονικη ενδεκαδα,καθαριζεις το παιχνιδι στο πρωτο ημιχρονο και μετα ξεκουρασε οποιους θες.

Καληνύχτα στην παε ΠΑΟΚ,κάθε χρόνο τα ίδια.Κουράσατε τον κόσμο με τις ίδιες ανοησίες στο θέμα των μεταγραφών,πάλι 31 Αυγούστου θα έρθουν οι παίκτες που χρειαζόμαστε και μέχρι να μάθουν την ομάδα ο γαύρος θα έχει φύγει 10 βαθμούς μπροστά.Σύμπτωση επαναλαμβανόμενη παύει να είναι σύμπτωση.

Θελετε αναλυση;Χαθηκε το πρωταθλημα ετσι απλα και ομορφα μας γλεντησε ο κομποτης ΥΓ.για γελια ειστε στην διοικηση

Αλλο ενα πρωταθλημα χαθηκε απο την πρωτη αγωνιστικη...

Η αρχη ειναι δυσκολη οταν εχεις κατοχη 60-40 και χανεις ευκαιριες και δεν κανεις γκολ.....κοροιδευεται το κοσμο...ντροπη σας!

Κατάφερες να κλέψεις 1 βαθμο απο τον Λεβαδειακό... γιατι μαλλον ο Κομποτης άξιζε το 3ποντο σημερα. Εσυ ετσι δεν πας πουθενα...

Ο Κλάους μας καταράστηκε που φευγει

Ξεφτίλα.ουτε για 4αδα δεν ειμαστε ..κάντε καμια μεταγραφή γιατί στο τελος θα κινδυνεψουμε

*sportdog.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.