Ads Top

Ποιοι "χάρηκαν" με την απόλυση Στανόγεβιτς; Τι θα γίνει με Κλάους και τα δύο… παιδιά του Μίχελ!


Η αλλαγή προπονητή χαροποίησε αρκετούς παίκτες από τη «μαύρη λίστα». Ποιοι περιμένουν την ευκαιρία από Λουτσέσκου, τι αλλάζει με Αθανασιάδη; Διαβάστε τα ονόματα!

Δεν… στενοχωρήθηκαν καθόλου συγκεκριμένοι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ για την απόλυση του Αλεξάνταρ Στανόγεβιτς και την πρόσληψη του Ράζβαν Λουτσέσκου. Μάλλον το αντίθετο…

Ο λόγος για τους παίκτες που από την πρώτη σχεδόν ημέρα του Σέρβου προπονητή στον ΠΑΟΚ κατάλαβαν πως δεν βρίσκονται στα βασικά του πλάνα και μέχρι τώρα ήταν στο… περιθώριο. Τώρα όμως, νιώθουν πως έχουν μία ευκαιρία να βγουν ξανά στο προσκήνιο και να κερδίσουν την εμπιστοσύνη του Ράζβαν Λουτσέσκου.

Αυτοί είναι οι Δημήτρης Κωνσταντινίδης, Εργκούς Κάτσε, Παναγιώτης Δεληγιαννίδης, Δημήτρης Λημνιός και Ευθύμης Κουλούρης, που από χθες έχουν το δικαίωμα να περιμένουν… καλύτερες ημέρες! Το αν αυτές οι ημέρες έρθουν, θα φανεί πολύ σύντομα!

Αντιθέτως, τίποτα δεν φαίνεται ικανό να αντιστρέψει τα δεδομένα που υπάρχουν για τον Στέφανο Αθανασιάδη εκτός και αν έρθουν τα… πάνω – κάτω, ενώ υπάρχουν και δύο ποδοσφαιριστές που μπορούν να χαρακτηριστούν… παιδιά του Μίχελκαι η εικόνα τους δεν ήταν και η καλύτερη δυνατή στις 56 ημέρες που… πρόλαβε να καθίσει στον πάγκο ο Στανόγεβιτς.

Αυτοί είναι οι Λέο Μάτος και Εβγέν Σάκχοφ που πέρσι το καλοκαίρι ο Μίχελ έφερε «πακέτο» από την Νντίπρο και αποτέλεσαν τις πρώτες μεταγραφικές κινήσεις του από την ημέρα που απαλλάχθηκε από τα καθήκοντα του προέδρου και πήρε και επίσημα τον ρόλο του αθλητικού διευθυντή.

Από αυτούς τους δύο, ο Μίχελ σαφώς και περιμένει περισσότερα όπως και ο Ράζβαν Λουτσέσκου, που από χθες ξεκίνησε την προσπάθεια να «ανεβάσει» τους ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ και να τους κάνει να νιώσουν πως όλοι θα έχουν τις ίδιες ευκαιρίες!

*sportdog.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.