Ads Top

Αποκάλυψη του Μιραλάς για την επόμενη ομάδα του- Ανάβει φωτιές ο Βέλγος στον κόσμο του Ολυμπιακού!


Τι έλεγε ο διεθνής άσος στη συγκέντρωση της εθνικής ομάδας για τη μεταγραφή του και τη μεγάλη του επιθυμία. Τα βελγικά δημοσιεύματα και η θέση της «ερυθρόλευκης» διοίκησης.

Μπορεί από τον Ολυμπιακό να έχουν διαψεύσει επανειλημμένως ότι ασχολούνται με την περίπτωση του Κέβιν Μιραλάς, αλλά το θέμα εξακολουθεί να συντηρείται και σήμερα τόσο στον ελληνικό όσο και στον βελγικό Τύπο.

Μάλιστα, στην πατρίδα του διεθνούς άσους, τα τελευταία δημοσιεύματα είναι αρκετά αποκαλυπτικά σχετικά με το μέλλον του παίκτη, ενώ παρουσιάζουν και τη μεγάλη επιθυμία του, που δεν είναι άλλη από το να συνεχίσει την καριέρα του στους Ερυθρόλευκους.

Σε άλλο ρεπορτάζ σάς ενημερώσαμε ότι οι Βέλγοι έγραφαν ότι ο έμπειρος άσος επιθυμεί διακαώς να επιστρέψει στην Ελλάδα, ενώ ένα ακόμα δημοσίευμα στην πατρίδα του παίκτη αποκαλύπτει τη θέλησή του να γυρίσει στο Λιμάνι.

Συγκεκριμένα, η βελγική εφημερίδα Nieuwsblad γράφει ότι ο Κέβιν Μιραλάς διατυμπάνιζε χθες στην αποστολή της εθνικής Βελγίου πως θέλει να γυρίσει στον Ολυμπιακό, εξηγώντας μάλιστα τους λόγους.

Ο επιθετικός της Έβερτον βλέπει την προοπτική των Ερυθρολεύκων ιδανική για την καριέρα του, τόσο σε αγωνιστικό επίπεδο (αφού έτσι μεγιστοποιεί τις πιθανότητές του να βρίσκεται στη μουντιαλική αποστολή του Βελγίου) όσο και σε προσωπικό, για την οικογένειά του, η οποία λατρεύει την Ελλάδα και προτιμά τη ζωή εδώ περισσότερο από την Αγγλία.

Πάντως, λίγες ώρες μόνο πριν την εκπνοή των μεταγραφών και δεν υπάρχει κάποια πληροφορία που να ενισχύσει τα συγκεκριμένα ρεπορτάζ. Μένει να δούμε επομένως αν όντως η μεγάλη επιθυμία του παίκτη παίξει κάποιο ρόλο, αν και από το Λιμάνι ξεκαθαρίζουν σε όλους τους τόνους πως δεν ασχολούνται με την περίπτωση του Βέλγου.


To ρεπορτάζ του Χρήστου Σωτηρακόπουλου, για τη μεταγραφή Μιραλάς στον Ολυμπιακό!


sportdog
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.