Ads Top

Απίστευτο: Αυτός «βοήθησε» για να φέρει Τσάβες ο Παναθηναϊκός - Πόσα λεφτά έδωσαν!


Πώς έγινε η μεγάλη ανατροπή για τον Αργεντινό και πώς κατάφεραν οι Πράσινοι να τον πείσουν να έρθει στην Ελλάδα;

Μεγάλη ανατροπή σημειώθηκε στην υπόθεση του Αντρέ Τσάβες, καθώς εκεί που στον Παναθηναϊκό περίμεναν το οριστικό "όχι" του παίκτη, τελικά ο Αργεντινός πείστηκε να συνεχίσει την καριέρα του στην Ελλάδα και χθες το βράδυ απάντησε θετικά στην πρόταση του Τριφυλλιού.
Για να αλλάξει, πάντως, άποψη ο παίκτης χρειάστηκε οι Πράσινοι να ανεβάσουν σημαντικά την προσφορά τους στο συμβόλαιο που του πρόσφεραν. Συγκεκριμένα, στην τελική προσφορά που κατέθεσαν, έδωσαν 200.000 ευρώ παραπάνω στον Αργεντινό, φτάνοντας τις αποδοχές του παίκτη για τρία χρόνια στα 2 εκατ. ευρώ.
Όσον αφορά τη συμφωνία του Τριφυλλιού με την Μπόκα Τζούνιορς, αυτή ανέρχεται, όπως έχει γραφτεί, στα 1,3 εκατ. ευρώ για το 50% των δικαιωμάτων του παίκτη, ενώ το άλλο 50% οι Πράσινοι μπορούν να το εξαγοράσουν με το ίδιο ποσό σε βάθος τριετίας.

Στον Παναθηναϊκό αποφάσισαν να αυξήσουν την προσφορά τους στον Αντρέ Τσάβες, μετά το ναυάγιο της απόκτησης του Αλέξη Μιχαήλ. Μέχρι την Παρασκευή υπήρχε συμφωνία των Πράσινων με τον ΠΑΣ για να αποκτηθεί ο Έλληνας αμυντικός έναντι 150.000 ευρώ, ενώ ο παίκτης θα έπαιρνε 330.000 ευρώ για δύο χρόνια (120.000 παίρνει τώρα στα Γιάννινα).
Επειδή, όμως, οι Πράσινοι ήθελαν παράλληλα να "χτυπήσουν" με καλύτερη προσφορά τον Αντρέ Τσάβες, πρότειναν στον Γιώργο Χρηστοβασίλη να δώσουν τις 150.000 σε δόσεις και σε βάθος χρόνου. Το αφεντικό του ΠΑΣ αρνήθηκε και, μάλιστα, ζήτησε στην πορεία 250.000 για τον παίκτη, με αποτέλεσμα το Τριφύλλι να αποσυρθεί. Έτσι, τα χρήματα αυτά δόθηκαν για να "κλείσει" ο Αργεντινός επιθετικός και πλέον στον Παναθηναϊκό θα ψάξουν για άλλη λύση στην άμυνα, έναν πολύ πιο φθηνό αριστερό μπακ.
Μάλιστα, αυτή εκτιμάται ότι θα είναι και η τελευταία κίνηση των Πράσινων για το φετινό καλοκαίρι, μιας και το διαθέσιμο μπάτζετ εξαντλήθηκε για την απόκτηση του Αντρέ Τσάβες.

*sportdog.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.