Ads Top

Έτσι παίρνει Βιεϊρίνια ο ΠΑΟΚ, ψάχνει το «μπαμ» με Μαουρίσιο


Το έδαφος για επιστροφή του Βιεϊρίνια στον ΠΑΟΚ δείχνει πρόσφορο και ο Πορτογάλος έχει ρίξει τις απαιτήσεις του. Ποια τα «θέλω» του. Γυάλισε στον «δικέφαλο» ο Μαουρίσιο. 

Για τα καλά παραμένει στην επικαιρότητα του ΠΑΟΚ ο Αντελίνο Βιεϊρίνια, ύστερα από το πρόσφατο δημοσίευμα «Kicker».

Όλα είναι ανοιχτά για το συγκεκριμένο σίριαλ, καθώς τα δεδομένα έχουν διαφοροποιηθεί το τελευταίο χρονικό διάστημα και πλέον έχουν μπει στο τελευταίο μήνα του καλοκαιρινού… παζαριού. Η Βόλφσμπουργκ βλέπει ότι ο παίκτης μπορεί να της μείνει στο ράφι και από εκεί που ζητούσε 2,5 εκατομμύρια ευρώ, σκέφτεται ότι μπορεί να της ξεμείνει ένας παίκτης με συμβόλαιο 2,2 εκατ. ευρώ τον χρόνο. Ο Πορτογάλος μπακ φέρεται έτοιμος να ρίξει το κασέ του στο 1,3 εκατ. ευρώ ετησίως («ψαλίδι» 50% για κάθε χρόνο), αλλά θέλει τριετές συμβόλαιο, όπως αναφέρεται στην «Sportday». Ο παίκτης απασχολεί τον ΠΑΟΚ που τηρεί στάση αναμονής και πολλά θα εξαρτηθούν φυσικά από την διάθεση του Ιβάν Σαββίδη και από τις κινήσεις που θα κάνει.

Παράλληλα, ο ΠΑΟΚ εξετάζει την δύσκολη περίπτωση του Μαουρίσιο. Πρόκειται για παίκτη που έμεινε πρόσφατα ελεύθερος από τη Ζενίτ, που τον αποδέσμευσε (και) επειδή θέμα με τις θέσεις των ξένων. Την περυσινή σεζόν, άλλωστε, ο 28χρονος μέσος (είναι «εξάρι» και «οκτάρι») έκανε 27 συμμετοχές (2 γκολ, 1 ασίστ). Ενδιαφέρον έχουν δείξει για να τον αποκτήσουν Εσπανιόλ, Γαλατάσαραϊ, Ντιναμό Μόσχας, Αντάλιασπορ και Κροτόνε. Στο παρελθόν έχει περάσει από Φλουμινένσε, Τέρεκ Γκόζνι και το κασέ του είναι περίπου στο 1,5 εκατ. ευρώ.

*sport-fm.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.