Ads Top

Καυτό παρασκήνιο: «Πλακώνονται» στον Ολυμπιακό - Ποιοι «αρπάχτηκαν»!


Μεγάλα καράβια, μεγάλες φουρτούνες, λέει ο λαός κι απ’ αυτό φαίνεται ότι δεν εξαιρείται ο Ολυμπιακός που έχει «σπάσει» στα… τρία για τα «μάτια» του παικταρά του. 

Ας αρχίσουμε από κάτι βασικό: Δεν υπάρχει πρόταση 20 εκατ. ευρώ από τη Λεβερκούζεν για τον Παναγιώτη Ρέτσο!

Εκεί θα... παίξει η τιμή, όταν γίνει τέτοια πρόταση και το πιθανότερο (όπως άλλωστε λέμε τόσο καιρό) είναι να γίνει και αποδεκτή. Τώρα που μιλάμε πάντως, τέτοιο ποσό δεν υπάρχει...

Όπως και δεν υπάρχει και Τότεναμ, που συντηρείται στον Τύπο. Η Τότεναμ όντως τσέκαρε τον μικρό, αλλά δεν έκρινε πως αξίζει τόσα και δεν προχώρησε το θέμα του... Αυτός, άλλωστε, ήταν και ο λόγος που δεν ήρθε scout της στο ματς με την Παρτιζάν...

Όσον αφορά τη Λιόν, είναι γεγονός ότι έχουν ανοίξει δουλειές με τον Ολυμπιακό! Πιέζει ο Μοντεστό (και κατ’ επέκταση ο Ισά) για να πάρει τη δουλειά, συντηρείται το θέμα, αλλά ακόμη τα 20 εκατ. ευρώ που ζητάει ο Ολυμπιακός δεν σκέφτεται να τα δώσει!

Και πλέον στο κόλπο είναι και ο Ραμαντάνι, όπως έχουμε γράψει ξανά, ο οποίος ό,τι πάρει για προμήθεια, θα το πάρει από την προμήθεια του παίκτη.

Αν λοιπόν υποθέσουμε πως το συμβόλαιο του Ρέτσου, όπου κι αν πάει, θα είναι 1 εκατ. το χρόνο, τότε με τετραετή συμφωνία πηγαίνουμε στα 4 εκατ. σύνολο!

Άρα με το 10% που συνήθως πληρώνεται η προμήθεια, το ποσό του Ραμαντάνι είναι 400.000 ευρώ, από τα οποία πρέπει ν’ αφαιρέσει ένα σεβαστό ποσό για τους μάνατζερ του μικρού.

Αν όμως είχε ομάδα, τότε στα 20 εκατ. ευρώ θα έπαιρνε (το λιγότερο, γιατί παίζουν κι άλλες συμφωνίες) 2 εκατ. ευρώ από την ομάδα, συν την προμήθεια από τον παίκτη.

Φανταζόμαστε, λοιπόν. τώρα να γίνει αντιληπτό γιατί πλέον είναι και αυτός ένας παράγοντας που πρέπει να εξεταστεί για το αν γίνει το οποιοδήποτε deal για τον Ρέτσο, που δεν ελέγχει απ’ ευθείας ο Ραμαντάνι...

*sportdog.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.