Ads Top

Η Παρί...παρακαλάει την Μπαρτσελόνα για να μην τιμωρηθεί!


Σε... απόγνωση βρίσκονται οι διοικούντες της Παρί Σεν Ζερμέν, αφού προσπαθούν να... ξεφορτωθούν παίκτες για να γλιτώσουν από το Financial Fair Play. Έφτασαν στο σημείο να προτείνουν ποδοσφαιριστή ακόμα και στην... Μπαρτσελόνα!

Τον Γενάρη του 2017 η Παρί Σεν Ζερμέν ανακοίνωσε την απόκτηση του Γερμανού μεσοεπιθετικού Τζούλιαν Ντράξλερ από την Βόλφσμπουργκ έναντι 40.000.000€. Έξι μήνες αργότερα, ο 23χρονος άσος είναι στον... αέρα.

Οι Γάλλοι κάνουν προσπάθειες να τον πουλήσουν, αφού δεν χωράει στο ροτέισον του Ουνάι Έμερι, ενώ και ο ίδιος έχει.. μυριστεί την κατάσταση και αναζητεί τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Το πιο σημαντικό κομμάτι στο παζλ, ωστόσο, αφορά το Financial Fair Play της UEFA. Οι άνθρωποι της Παρί πρέπει να πουλήσουν τουλάχιστον τέσσερις παίκτες για να... ισορροπήσουν έσοδα-έξοδα και ο Γερμανός αποτελεί ένα περιουσιακό στοιχείο που μπορεί να αποφέρει αρκετά χρήματα.

Βέβαια, οι ανταγωνιστές έχουν καταλάβει την ανάγκη της Παρί και δεν προσφέρουν πολλά χρήματα, με αποτέλεσμα ο παίκτης να προταθεί ακόμα και στην... Μπαρτσελόνα! Ο

Ομάδα από την οποία απέκτησαν με άκομψο τρόπο τον Νεϊμάρ και στη συνέχεια... τρόλαραν στο twitter για την  απώλεια του σούπερ καπ Ισπανίας από την Ρεάλ Μαδρίτης.

Κάποιοι βλέπουν την "ανάγκη" της Παρί ως μία καλή ευκαιρία να την τιμωρήσουν για την επιθετική της τακτική, προσφέροντας πολύ μικρά ποσά για τους παίκτες της!

*contra.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.