Ads Top

«Ξυπνήσατε και γλιτώσαμε τον εφιάλτη – Λουτσέσκου δεν ξεχνάμε τα καραγκιοζιλίκια στους ΠΑΟΚτσήδες...»


Ανάμεικτα συναισθήματα στον κόσμο για την αλλαγή προπονητή. Άλλοι στηρίζουν την απόφαση της διοίκησης, άλλοι ζητούν τον… Παράσχο και άλλοι θυμούνται τα περσινά.

Πριν καν ξεκινήσει το πρωτάθλημα και έχοντας παίξεις μόλις δύο επίσημους αγώνες στα Προκριματικά του Γιουρόπα Λιγκ, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ προχώρησε σε αλλαγή προπονητή, καθώς ανακοίνωσε την απόλυση του Αλεξάνταρ Στανόγεβιτς και την άμεση πρόσληψη του Ρασβάν Λουτσέσκου.

Όπως ήταν λογικό, η εξέλιξη αυτή προκάλεσε πολλές και διαφορετικές αντιδράσεις στον κόσμο του Δικεφάλου, με τα Social Media… να παίρνουν φωτιά. Στην σχετική ανακοίνωση στο Facebookτης ΠΑΕ υπάρχουν περισσότερα από 400 σχόλια, με τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ να εμφανίζονται μοιρασμένοι.

Οι περισσότεροι συμφωνούν με την απομάκρυνση του Στανόγεβιτς, ωστόσο θεωρούν… ερασιτεχνικό τον τρόπο που χειρίστηκε την υπόθεση προπονητή η διοίκηση, άλλοι ζητούν μεταγραφές, ώστε να μην φύγει και ο Λουτσέσκου, ενώ υπάρχουν και κάποιοι που «ενημερώνουν« τον Ρουμάνο κόουτς, ότι δεν έχουν ξεχάσει το επεισόδιο που είχε ως φιλοξενούμενος πέρυσι στην Τούμπας, όντας στον πάγκο της Ξάνθης.

Διαβάστε στο SportDog ενδεικτικά κάποια από τα σχόλια των φιλάθλων του ΠΑΟΚ στο Faceboo kτης ΠΑΕ:

- Γκρινιάζετε ότι δε κάνει ο Σέρβος, αλλά μόλις έφυγε γκρινιάζετε επειδή αλλάξαμε προπονητή.. Είστε τρελοί εσείς ρε.. Αλλάξτε ομάδα και μην ασχολήσε με τον ΠΑΟΚ..

- Μπράβο στον Μιχελ και στην ΠΑΕ για την αυτοκριτική πάμε τώρα σοβαρά για ό,τι προλαβαίνει η ομάδα

- Το αν είναι σωστή ή όχι αυτή η απόφαση θα το δείξει μόνο ο χρόνος. Πάντως για μια ακόμα φορά σπάσαμε το ρεκόρ ερασιτεχνικής λειτουργίας αγωνιστικού τμήματος

- Το ξαναλεω ποιος Λουτσεσκου βρε παιδια; Αυτος που εκανε καραγκιοζιληκια σε καθε ματς απεναντι μας; Και τι εδειξε δηλαδη σαν προπονητης για να οδηγησει τον ΠΑΟΚ; Εκανε μια καλη χρονια με την Ξανθη; Ε και ο Παρασχος εκανε ας τον παρουμε και αυτον. Και ο Μαντζιος του Απολλωνα Σμυρνης πρωταθλημα πηρε περυσι στη β παρτε τον. Δεν πατε καθολου καλα εκει στην ΠΑΕ και πρεπει να καταλαβουμε πλεον οτι δεν προκειται να παρουμε ποτε πρωταθλημα γιατι η μαλακια παει συννεφο

- Μπραβο ρε ΠΑΕ. Ξυπνησες επιτελους...
Πλεον με καταλληλες προσθηκες εχω δικαιωμα στο ονειρο του πρωταθληματος.
Γιατι με τον κινεζο τον mr repo, τον mr 0 αυτοματισμοι και τον mr ικανοποιημενο με τα Χ κ τις ηττες, οχι ονειρο αλλα μονιμο εφιαλτη θα χαμε.

- Ο σερβος εφταιγε ναι... Αμα δεν παρετε 2-3 παιχταραδες που να κανουν την διαφορα και αυτός νυχτα θα φυγει

- O λαός που το συγκεκριμένο ον εξύβρισε πέρσι δεν θα ξεχάσει την πουστιά που παίξατε στην πλατη του και θα το δείτε οταν στα Ευρωπαικά παίζετε με Αρωνιαδηδες Γκοτζαρεβες, και όλη την ελίτ των παλαίμαχων στα θεωρία και άλλους 5000 που ακόμα θα κάνουν υπομονή.
Τιμή και δοξα στο μεγάλο Ιβιτς που σας ξεμπροστιασε και έφυγε κύριος και πετυχημένος απο την μεγαλύτερη ομάδα στην Ελλάδα.
Αλήτες.

- Κατάρα του ΠΑΟΚ μας...αυτή η ομάδα δεν θα βρει ποτέ ησυχία...κανένας πάνω από τον ΠΑΟΚ μας...Ιβάν επιτέλους καθάρισε την ήρα από το στάρι...διάλεξε ποιούς θα συμβουλευεσαι,ποιούς θα εμπιστεύεσαι και ο καθένας ας έχει το ρόλο του,ας μην εμπλέκεται ο ένας στην δουλειά του άλλου...το νου σας εκεί στην ΠΑΕ...για μας ο ΠΑΟΚ είναι πάνω απ'όλα...ας γίνει κάποια στιγμή και για σας...μακάρι όλα να πάνε καλά γιατί δεν αντέχουμε άλλο...ΤΑ ΜΥΑΛΆ ΜΑΣ ΠΟΝΑΝΕ!!!

- Εχετε κανει τον ΠΑΟΚ καφενείο εκει στην παε σοβαρευτειτε να γινουμε μεγαλο club γιατι βλέπω να γινομαστε ρεζιλι πανευρωπαικα ! Αφου απο την αρχη τον λουτσεσκου θελαμε τον στανογιεβιτσ τι τον φερατε?

- Τραγικη η αλλαγη προπονητη τον 15αυγουστο.......όμως ηταν και τραγικη η επιλογή στανογεβιτς......ο ανθρωπος εδειχνε να χει ψυχολογικα προβλήματα......εστω και μ αυτόν τον κακο τροπο όμως......διορθώνεται ένα λαθος ευτυχως πολύ γρηγορα!!!

- Διώχνεις τον ουΑρντά Τον παίρνεις πάλι πίσω και το ξανά τον διώχνεις φέρνεις τον Στανόγεβιτς για 15 μέρες και τον διώχνεις και φέρνεις λουτσεσκου Και μετά εσείς θέλετε να πάρετε και το πρωτάθλημα ούτε στα τοπικά δεν κάνουνε τέτοιες μαλακιες

- Ο Λουτσεσκου κατα την.γνωμη μου επρεπε να ερθει απο πριν,δεν ειναι.σοβαρα πραγματα αυτα απο μια ΠΑΕ,θυμιζω υποθεση μπερετα που καθησε ελαχιστα,

- Δεν βαριόμαστε ποτέ με εσάς. Έναν Μπολονι και 10 χαρτιά για μεταγραφές θέλουμε,μέχρι τότε τον Μάιο θα είμαστε καλά

- ΠΑΟΚ Σ αγαπώ ΠΑΟΚ είσαι ο ένας προπονητή τον Αύγουστο δεν έχει διώξει κανένας, άσε που το έχεις ξανά κάνει με τον Ιταλό Μπερέτα, η διοικήσεις του ΠΑΟΚ δυστυχώς με κούρασαν πάρα πολύ.

*sportdog.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.