Ads Top

«Ράκος» βασικός ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, φτιάχνει βαλίτσες - Αυτοί τον «διώχνουν» από την Τούμπα!


Δεν ήταν μόνο το θέμα Στανόγεβιτς στον ΠΑΟΚ. Στον Δικέφαλο υπάρχουν αρκετά ανοιχτά ζητήματα, με τον Λούμπος Μίχελ να τρέχει και αν μη φτάνει. Όλο το παρασκήνιο.

Τι ακριβώς συμβαίνει με τον Κλάους; Γιατί και ο ίδιος θέλει πλέον να αποχωρήσει από τον ΠΑΟΚ; Που βρίσκονται οι διαπραγματεύσεις με την Κόνιασπορ; Από πότε ο Μίχελ «ψάχνεται» για την παραχώρηση του Έλληνα επιθετικού; Όλες οι απαντήσεις και η πανηγυρική δικαίωση!

Το κυρίαρχο θέμα στον ΠΑΟΚ χθες δεν ήταν ούτε ο Ζαμπράνο, ούτε ο Ελ Καντουρί, ούτε ο Βιεϊρίνια. Ήταν ο Στέφανος Αθανασιάδης. Οι αναγνώστες του Sportdog.gr όμως ήξεραν ακριβώς το πως έχει η κατάσταση από τις 10 Ιουλίου!

Πριν από έναν ακριβώς μήνα λοιπόν, τo Sportdog έγραφε μεταξύ άλλων στο αποκλειστικό ρεπορτάζ του:

«Όπως έμαθε το Sportdog, τους τελευταίους μήνες ο ΛούμποςΜίχελ «ψάχνεται» να τον παραχωρήσει σε άλλη ομάδα, πιστεύοντας πως δεν μπορεί να επιστρέψει στα επίπεδα που ήταν τα προηγούμενα χρόνια. Το «αγκάθι» όμως είναι πως μέχρι στιγμής δεν έχει βρεθεί… ενδιαφερόμενος για τον Έλληνα επιθετικό, κάτι για το οποίο έχει παίξει καθοριστικό ρόλο η… καταστροφική σεζόν που έκανε πέρσι ο επί σειρά ετών πρώτος σκόρερ του Δικεφάλου του Βορρά!

Το SportDog έχει μάθει επίσης πως ο Κλάους δεν βρίσκεται και στην καλύτερη δυνατή ψυχολογική κατάσταση, εκτός του ότι δεν «τραβάει» και πολύ στην έως τώρα προετοιμασία, αφού είναι ενήμερος για τις προθέσεις του Λούμπος Μίχελ και αντιλαμβάνεται πως με τους Πρίγιοβιτς, Μακ ο χρόνος συμμετοχής του πιθανότατα θα είναι μικρότερος από αυτόν που είχε πέρσι, εάν φυσικά παραμείνει στην Τούμπα».

Ο ενδιαφερόμενος όμως βρέθηκε. Η Κόνιασπορ «ψάχνεται» να ενισχύσει την επίθεσή της και έχει πειστεί πως ο Αθανασιάδης μπορεί να την βοηθήσει παρά το ότι τον τελευταίο χρόνο είναι… μαλωμένος με τα αντίπαλα δίχτυα. Σύμφωνα με πληροφορίες μάλιστα, οι διαπραγματεύσεις βρίσκονται σε καλό σημείο!

Ο ΠΑΟΚ είναι θετικός στο να παραχωρήσει τον 28χρονο σέντερ φορ, αφού δεν έχει αντίρρηση ούτε ο Ιβάν Σαββίδης, ούτε ο Λούμπος Μίχελ αλλά ούτε και ο Αλεξάνταρ Στανόγεβιτς. Αυτό που κάνει τη… διαφορά είναι πως δεν έχει αντίρρηση ούτε ο ίδιος ο Κλάους, που έχει καταλάβει πως όχι μόνο δεν έχει «στηρίγματα» μέσα στην ομάδα και από τον κόσμο, αλλά σχεδόν όλοι θέλουν να τον δουν να φεύγει από την Τούμπα μετά από… μία ολόκληρη ζωή!

Ο Αθανασιάδης παραμένει σε κακή αγωνιστική και ψυχολογική κατάσταση εδώ και πάρα πολλούς μήνες. Για την ακρίβεια από το προηγούμενο καλοκαίρι όταν και πάλι ο Μίχελ του είπε για πρώτη φορά πως δεν θα είχε πρόβλημα εάν έπαιρνε μεταγραφή αλλά και αντιμετώπισε κάποια προβλήματα στην προσωπική του ζωή.

Τότε και μέχρι πριν λίγο καιρό ο Αθανασιάδης πίστευε πως μπορούσε να φέρει… τούμπα την όλη κατάσταση, αλλά πλέον το έχει πάρει απόφαση πως είναι καλύτερα να αγωνιστεί σε άλλη ομάδα, αφού επιπλέον έχει αντιληφθεί πως ο ΠΑΟΚ δεν έχει πρόθεση να ανανεώσει το συμβόλαιό του που τελειώνει τον Ιούνιο του 2018.

*sportdog.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.