Ads Top

Αυτή είναι η πρώτη μεγάλη "μεταγραφή" απ' τον Λουτσέσκου – Έτοιμος να πάρει φανέλα βασικού!


Γιατί τρίβει τα χέρια του ο τεχνικός του ΠΑΟΚ μετά το ματς απέναντι στην Κέρκυρα.

Μετά το 0-0 με τον Λεβαδειακό και τον οδυνηρό αποκλεισμό από την Έστερσουντ ο ΠΑΟΚ έψαχνε μια νίκη-αντίδοτο για να πάρει πάλι τα πάνω του και να αφήσει πίσω του τις άσχημες στιγμές.

Και κατά ένα μεγάλο ποσοστό τα κατάφερε, αφού στο 3-1 επί της Κέρκυρας στην άδεια Τούμπα δεν κινδύνεψε σχεδόν σε κανένα σημείο του αγώνα, παρότι ισοφαρίστηκε από ένα... αχρείαστο πέναλτι του Σάκχοφ.

Οι "ασπρόμαυροι" δημιούργησαν αρκετές ευκαιρίες μπροστά στην εστία των Φαιάκων, ωστόσο ο Ραζβάν Λουτσέσκου δεν τρίβει τα χέρια του μόνο από την συνολική απόδοση της ομάδας του, αλλά και από ενός συγκεκριμένου ποδοσφαιριστή.

Ο λόγος για τον Έργκους Κάτσε, ο οποίος το καλοκαίρι έδειχνε να μην υπολογίζεται από τον ΠΑΟΚ, όμως με την έλευσή του ο Λουτσέσκου δείχνει να τον πιστεύει, δίνοντάς του ευκαιρίες, ξεκινώντας τον μάλιστα και ως βασικό.

Και μπορεί στην Τούμπα να ψάχνουν ακόμα έναν παίκτη για την ενίσχυση της μεσαίας γραμμής της ομάδας, όμως ο Ρουμάνος κόουτς φαίνεται πως πανηγυρίζει, ήδη, για την εσωτερική "μεταγραφή" του στο πρόσωπο του Κάτσε.

Ο Αλβανός μέσος άρπαξε από τα μαλλιά την ευκαιρία που του δόθηκε στο σημερινό ματς. Μάρκαρε, "έκοβε", πάσαρε σωστά και είχε συμμετοχή σε πολλές επικίνδυνες στιγμές του ΠΑΟΚ, όντας ο καλύτερος παίκτης του γηπέδου.

Ο Κάτσε προσθέτει ακόμα μία λύση στη "φαρέτρα" του Λουτσέσκου για τον χώρο του κέντρου και μένει να δούμε αν θα καταφέρει να καθιερωθεί, κάτι που δεν θα είναι δύσκολο, αν συνεχίσει με εμφανίσεις σαν αυτή απέναντι στην Κέρκυρα.

*sportdog.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.