Ads Top

«Κομμένος» του Ολυμπιακού για Παναθηναϊκό – Ποιος «Πειραιώτης» προτείνει παίκτες στον ΠΑΟ… και όχι μόνο


Κινήσεις… στ’αριστερά κάνει ο Παναθηναϊκός και ονόματα πάνε κι έρχονται. Το τελευταίο, παίκτης που έπαιξε για Ολυμπιακό από… άνθρωπο των ερυθρολεύκων.

Αρκετά είναι τα μεταγραφικά μέτωπα που έχει ανοικτά ο Παναθηναϊκός, ειδικά μετά το "ναυάγιο" στα αριστερά με τον Γκάμπριελ Σίλβα και το... ζόρικο θέμα του Τέεμου Πούκι.

Οι Πράσινοι έχουν στο πίσω μέρος του μυαλού τους διάφορες εναλλακτικές, τόσο για την θέση του αριστερού μπακ, όσο και για το μεσοεπιθετικό κομμάτι, ωστόσο κάποια ονόματα που "έπαιξαν" σήμερα στον αθλητικό Τύπο δεν φαίνεται να απασχολούν μέχρι στιγμής.

Συγκεκριμένα, αυτή την στιγμή δεν υπάρχει κάποιο ενδιαφέρον για τον Ιταλομαροκινό Χακίμ Μαστούρ, ενώ η περίπτωση του Αλιγί της Καϊζερσλάουτερν βρίσκεται στην λίστα του Μαρίνου Ουζουνίδη, χωρίς να αποτελεί την νούμερο 1 επιλογή.

Όσο για τον Γιούρε Μπάλκοβετς... Στην υπόθεσή του φαίνεται να υπάρχει... φωτιά, καθώς ο Σλοβένος αριστερός μπακ ενδιαφέρει το "τριφύλλι" και μάλιστα έχει προταθεί από πλευράς Ραμαντάνι, ο οποίος προσπάθησε να τον "σπρώξει" αρχικά στον Ολυμπιακό.

Οι Πειραιώτες τον "έκοψαν", όμως ο γνωστός μάνατζερ είχε... άκρες και στους υπόλοιπους "μεγάλους" της Superleague, προτείνοντάς τον στον Παναθηναϊκό, την ώρα που είχε δείξει ενδιαφέρον και η ΑΕΚ.

Τι γίνεται με Πούκι - Μολέδο

Στο θέμα που "καίει" αυτή την στιγμή τους Πράσινους, αυτό του Πούκι, δεν έχουν αλλάξει πολλά πράγματα. Ο Παναθηναϊκός έχει καταθέσει συγκεκριμένη πρόταση στην Μπρόντμπι και περιμένει απάντηση, αλλά δεν έχει σταματήσει να κοιτάει και άλλες περιπτώσεις, στο ενδεχόμενο να υπάρξει αρνητική τροπή στην μεταγραφή του Φινλανδού.

Τέλος, επανήλθε στην επικαιρότητα η... φυγή του Ροντρίγκο Μολέδο, εντούτοις ο μάνατζερ του Βραζιλιάνου δεν "ψάχνεται" να στείλει τον πελάτη του στην Τουρκία, όπως γράφτηκε, αν και πριν λίγο καιρό υπήρξε προσέγγιση από την Αντάλιασπορ, εν αγνοία όμως του Παναθηναϊκού.

Πάντως, οι Πράσινοι ελέγχουν την κατάσταση με τον Μολέδο, έχοντας προφορική συμφωνία μαζί του για επέκταση συμβολαίου (δεν έχουν πέσει υπογραφές), αλλά είναι ανοικτοί σε πώλησή του, αν και εφόσον έρθει πρόταση που να καλύπτει οικονομικά το club.

sportdog
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.