Ads Top

Σκάει η «βόμβα» στο Λιμάνι – Πάει για την ακριβότερη μεταγραφή στην ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου!


Στα σκαριά το εξωπραγματικό deal για τους Ερυθρόλευκους - Πάνω από 85% οι πιθανότητες για να γίνει η μεγάλη συμφωνία!
Όλο και πληθαίνουν οι φήμες και οι πληροφορίες πως ο Ολυμπιακός πλησιάζει στην απόκτηση κεντρικού αμυντικού, με το όνομα του Νικολάς Μπουρντίσο να είναι το τελευταίο που προστίθεται στη μακριά λίστα των υποψήφιων ερυθρόλευκων μεταγραφικών στόχων.

Ο λόγος, βέβαια, για τον οποίο η πιάτσα επιμένει ότι οι Ερυθρόλευκοι βρίσκονται σε αναζήτηση εγνωσμένης αξίας στόπερ έχει να κάνει με την αυξημένη πιθανότητα μεταγραφής του Παναγιώτη Ρέτσου.

Μπορεί στο Λιμάνι να είχαν σαν πρώτο στόχο να παραχωρήσουν φέτος τον Αλμπέρτο Μποτία, μια και το συμβόλαιό του λήγει σε λιγότερο από ένα χρόνο, όμως ως γνωστόν, οι αγορές έχουν τους δικούς τους κανόνες και διαμορφώνουν εκείνες τους στόχους, όχι το αντίστροφο.

Ετσι, στην πιάτσα των ατζέντηδων θεωρούν σχεδόν σίγουρο (πάνω από 85% πιθανότητες δίνουν...) ότι ο 18χρονος στόπερ του Ολυμπιακού θα πάρει φέτος μεταγραφή για πολύ μεγάλο ευρωπαϊκό σύλλογο, εκτοξεύοντας τις ετήσιες απολαβές του στο 1 εκατ. ευρώ, σε ένα deal που αν και όταν επιτευχθεί θα αφήσει απόλυτα ικανοποιημένο -ασφαλώς- και τον Ολυμπιακό (περισσότερα από 15 εκατ. ευρώ υπολογίζεται πως θα είναι το τελικό ποσό της συμφωνίας και ότι έτσι, ο Ρέτσος θα γίνει η πιο ακριβή μεταγραφή στην ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου, ξεπερνώντας εκείνες των Μήτρογλου, Μανωλά).

Κάπως έτσι, ο Ρέτσος αναμένεται πως θα ακολουθήσει τα χνάρια του Κυριάκου Παπαδόπουλου, ο οποίος επίσης αποχώρησε με μεταγραφή από τον ολυμπιακό για το εξωτερικό σε πολύ τρυφερή ηλικία. Γεγονός είναι πάντως, ότι ο νεαρός παίκτης δεν καίγεται να φύγει φέτος από τον Πειραιά και θα προτιμούσε να παραμείνει στην ομάδα, όμως είναι τέτοια η ζήτηση στο πρόσωπό του, που αντιλαμβάνεται ότι όλα οδηγούν σε μια πρόωρη αποχώρησή του από του Ρέντη...

Την ίδια ώρα, ο Μποτία μένει... αγκυροβολημένος στο Λιμάνι και όπως όλα δείχνουν αυτή τη στιγμή, θα κληθεί σύντομα από τους Πειραιώτες για να υπογράψει νέο συμβόλαιο με την ομάδα. Αλλωστε, ο υψηλόσωμος Ισπανός έχει βρει το... λιμάνι του στην αγκαλιά της Ελένης Φουρέιρα και δεν καίγεται να αλλάξει τώρα περιβάλλον, χωρίς αυτό να σημαίνει όμως, ότι έχει φτάσει κάποια σπουδαία προσφορά στα γραφεία της πειραϊκής ΠΑΕ για την απόκτησή του.

sportdog
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.