Ads Top

Εχει… Χάσι την υπομονή του και όλα είναι ανοικτά – Στο «κόκκινο» τα αποδυτήρια, τι λέει για τη διοίκηση!


Ανάποδες με πολλά που συμβαίνουν μέσα στον Ολυμπιακό, έχει πάρει ο Μπεσνίκ Χάσι και κανείς δεν μπορεί να πει με σιγουριά τι… ξημερώνει στο λιμάνι. Όλο το παρασκήνιο.

«Εβραζε» από τη λήξη κιόλας του φιλικού με τον Ατρόμητο ο Μπεσνίκ Χάσι και όπως ήταν αναμενόμενο, στην προπόνηση της Πέμπτης «τα έψαλλε» για τα καλά στους παίκτες του...

Ο 45χρονος προπονητής δεν... μιλιόταν μετά τη λήξη του φιλικού στο Περιστέρι και είναι χαρακτηριστικό ότι δεν δέχτηκε να κάνει δηλώσεις στον Τύπο, παρά το γεγονός ότι έγιναν προσπάθειες από του αρμόδιους στην ομάδα ώστε να πει δυο κουβέντες σχετικά με τα συμπεράσματα που έβγαλε από το ματς.

Όμως, ήταν εμφανές ότι ο Κοσοβάρος τεχνικός δεν είχε καμία όρεξη για κουβέντα, ούτε καν με τους ποδοσφαιριστές του, τους οποίους κοίταζε με αυστηρό ύφος αλλά χωρίς να μιλά…

Ηταν εμφανές από την πρώτη στιγμή ότι ο Χάσι ήταν πολύ προβληματισμένος απ’ όσα είδε στο Περιστέρι και ότι είχε σοβαρά παράπονα, τα οποία και εξέφρασε στην προπόνηση της Πέμπτης.

Γενικότερα, ο 45χρονος προπονητής δείχνει ότι έχει θέμα με τη νοοτροπία των περισσότερων παικτών της ομάδας και εκεί εστιάζει, ώστε να έρθει άμεσα βελτίωση.

Στον Χάσι «κάθισε στο λαιμό» η εμφάνιση και η συνολική εικόνα της ομάδας στο παιχνίδι του Φαλήρου με την Παρτιζάν, καθώς μετά το 3-1 του Βελιγραδίου όλοι έδειχναν επαναπαυμένοι και μπήκαν στο ματς με χαλαρή διάθεση.

Ο Χάσι είχε προσπαθήσει να τους κρατήσει στην «τσίτα», φωνάζοντας διαρκώς πως τίποτα δεν είχε τελειώσει στην υπόθεση-πρόκριση και ότι το επαναληπτικό ματς με τους Σέρβους θα ξεκινούσε πάλι από 0-0, όμως δεν κατάφερε και πολλά, αφού η ομάδα του μπήκε... κοιμισμένη στο γήπεδο και δεν μπόρεσε να φτάσει στη νίκη.

Νωθρή και άκεφη παρουσιάστηκε όμως και στο φιλικό με τον Ατρόμητο, που υποτίθεται πως ήταν η «πρόβα τζενεράλε» για το πρώτο ματς με τη Ριέκα. Οι Ερυθρόλευκοι δεν «μάτωσαν» για τη νίκη και έδειξαν να αρκούνται στα λίγα, κάτι που δημιούργησε εκνευρισμό και πολλά παράπονα στον Χάσι, ο οποίος ασφαλώς νιώθει μεγάλη πίεση, αναγνωρίζοντας πως η διοίκηση του έχει κάνει όλα τα χατίρια με σκοπό να έρθει η πολυπόθητη πρόκριση στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ.

Ετσι, ο Χάσι αντιλαμβάνεται απόλυτα ότι πιθανή αστοχία θα είναι πρωτίστως δική του αποτυχία, γι’ αυτό και προσπαθεί να κρατήσει σφιχτά τα «γκέμια», αλλά και να αποβάλει τη χαλαρή διάθεση που –μοιραία- φέρνει σε πολλούς η συγκεκριμένη εποχή του χρόνου.

Αυτοί είναι οι μεγάλοι προβληματισμοί του προπονητή του Ολυμπιακού τη δεδομένη χρονική στιγμή, γι’ αυτό και ζητάει συνεχώς αλλαγή νοοτροπίας και περισσότερο «νεύρο» και διάθεση από τους ποδοσφαιριστές του, οι οποίοι μέχρι στιγμής υποβάλλουν με τις εμφανίσεις τους σε... σκοτσέζικα ντους, τόσο το αφεντικό των αποδυτηρίων όσο και τον κόσμο της ομάδας.

*sportdog.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.