Ads Top

Η Μπάρτσα θέλει να «κλέψει» παίκτη της Ρεάλ!


Η Μπαρτσελόνα οφείλει να "απαντήσει" στην απώλεια του Νεϊμάρ και σύμφωνα με το Diario Gol... ψάχνεται να σπάσει τη ρήτρα ταλαντούχου ποδοσφαιριστή της Ρεάλ, που στη "Βασίλισσα" τον θεωρούν ως το "αύριο" της ομάδας.

Ζόρια και... ίντριγκες βάζει στο μεταγραφικό παζάρι το Diario Gol με την αποκάλυψη που κάνει σχετικά με τις προθέσεις της Μπαρτσελόνα που θέλει να μπει δυνατά στις μεταγραφές και να "απαντήσει" για την απώλεια του Νεϊμάρ που πήγε στην Παρί.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα οι Καταλανοί είναι έτοιμοι να πληρώσουν τα 80.000.000 ευρώ που είναι η ρήτρα του Μάρκο Ασένσιο με τη Ρεάλ Μαδρίτης. Ο ταλαντούχος Ισπανός θεωρείται το... αύριο της "Βασίλισσας" και το σενάριο να τον "κλέψει" η Μπάρτσα φαντάζει δύσκολο έως και ακατόρθωτο.


Ο Ασένσιο πήρε την περσινή σεζόν ευκαιρίες από τον Ζιντάν και εντυπωσίασε με τα 10 γκολ που πέτυχε γεγονός που δείχνει ότι τη σεζόν που άρχισε ο προπονητής του θα του δώσει περισσότερα ματς στα πόδια του.

Πάντως, το Diario επισημαίνει ότι η Μπαρτσελόνα θα κοιτάξει εντονότερα τον Ασένσιο αν δεν πάρει τον Ντεμπελέ της Ντόρτμουντ που το απόγευμα της Πέμπτης ήταν... αγνοούμενος στην προπόνηση της ομάδας του.

Ο Γάλλος κοστίζει σύμφωνα με τους Γερμανούς 150.000.000 ευρώ και σαφώς ο Ασένσιο είναι μια πιο... φθηνή λύση. Ωστόσο δημοσιεύματα από την Ισπανία τονίζουν την επιθυμία της Ρεάλ τα 80 εκατ. της ρήτρας να τα κάνουν 150.000.000 ευρώ και άμεσα μάλιστα.

*contra.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.