Ads Top

Ο πιο αργός παίκτης στην Ελλάδα είναι στον ΠΑΟ – Ασύλληπτη μεταγραφή θα είναι για τον Ολυμπιακό


Eξω απ' τα δόντια τα λέει ο Νίκος Αλέφαντος για την κατάσταση στον Παναθηναϊκό και εξηγεί γιατί λυπάται. Ποιον άσο περιμένει σαν τρελός στον Πειραιά; Τι λέει για ΠΑΟΚ...

Ξεκίνημα από τον Παναθηναϊκό, που είναι ιστορικός και μεγάλος σύλλογος, ειλικρινά λυπάμαι. Το πιστεύετε ότι λυπάμαι που τον βλέπω έτσι; Όμως μόνο εγώ τα έλεγα για τον Ουζουνίδη. Τραγικός ο Παναθηναϊκός και με τη Λιβαδειά. Δεν υπήρχε ούτε αρχή ούτε τέλος. Δεν υπάρχει τακτική, δεν υπάρχει σύστημα, δεν υπάρχει και φυσική κατάσταση!

Καθίστε εσείς να ακούτε κάποια νούμερα που μιλάνε για ποδόσφαιρο και τους διαβάζετε αλλά δεν ξέρουν από ποδόσφαιρο. Βλέπω τον Παναθηναϊκό και τον λυπάμαι.

Οι νέοι, Ευαγγέλου, Χατζηγιοβάννης δεν μπορούν να παίξουν στον Παναθηναϊκό. Ο Ευαγγέλου έκανε ποδοσφαιρικά εγκλήματα, πήρε και την αποβολή, είναι αργός ποδοσφαιριστής. Και με 11 που έπαιζε ο Παναθηναϊκός τα ίδια χάλια είχε.

Βλέπεις κάτι παίκτες στον Παναθηναϊκό, τραγική κατάσταση ως μονάδες αλλά δεν στήνονται και σωστά. Το ματς μπορούσε να είναι 0-4 υπέρ της Λιβαδειάς! Τους χτύπαγε στις αντεπιθέσεις και έβγαιναν μόνοι τους με τον τερματοφύλακα! Λες και το έκαναν επίτηδες, δεν σκόραραν. Ήταν κάτι το φοβερό. Έκλεβαν την μπάλα στο κέντρο του γηπέδου ή την έπαιρναν από λάθη των παικτών του ΠΑΟ, και έφευγαν κατά κύματα στο τέρμα του Παναθηναϊκού.

Ο Ζέκα μόνο για να κυνηγάει την μπάλα, τίποτα άλλο.

Ο Λουντ "λύκος" δεν στρίβει, βαριοί παίκτες αυτοί. Πώς να πλευροκοπήσεις από τα άκρα; Θες ταχύτητα εκεί.

Καμπέσας τίποτα, Μολίνς τίποτα.

Λουτσιάνο ο πιο αργός ποδοσφαιριστής στην Ελλάδα! Κοροϊδεύει. Είναι δεκάρι αυτός; Αν αυτός στοιχίζει 500.000 ευρώ, ο Δομάζος και ο Λουκανίδης έπρεπε να στοιχίζουν τα... 222 εκατομμύρια του Νεϊμάρ!

Μου αρέσει ο Λεβαδειακός, τον είδα και με τον ΠΑΟΚ, καλοί παίκτες για τα κυβικά του και κάνει καλή δουλειά αυτός ο ξένος προπονητής. Τους στήνει έξυπνα, σωστά. Ψηλά παιδιά στον Λεβαδειακό και όμως έβλεπες τον Παναθηναϊκό να σηκώνει την μπάλα. Πού πάτε ρε έτσι.

Βάζεις τον Χατζηγιοβάννη να χτυπάει τα κόρνερ; Είναι τόσο αδύναμος που δεν φτάνει η μπάλα το δοκάρι!

Για την κλήρωση του Τσάμπιονς Λιγκ τώρα, γιατί δεν μίλησα στη στήλη γι' αυτό το θέμα. Όλα τα λεφτά, όλη η δουλειά, όλος ο όμιλος είναι ένα ματς. Το πρώτο με τη Σπόρτινγκ στο Καραϊσκάκη. Όλα εκεί πρέπει να τα δώσετε, όλο το προπονητικό πρόγραμμα εκγύμνασης πρέπει να στοχεύσει εκεί. Αν πάρεις αυτό το ματς, μετά θα παλέψεις ως φαβορί για να βγεις τρίτος και να συνεχίσεις στην Ευρώπη. Διότι μετά θα πας στην Πορτογαλία για δύο αποτελέσματα. Και στα άλλα ματς με Μπαρτσελόνα και Γιουβέντους, όπου τσιμπήσεις βαθμό πολύ ευχαριστημένος θα είσαι. Γιατί, μήπως θα τις νικήσει τις ομάδες αυτές η Σπόρτινγκ;

Διαβάζω για Μιραλάς. Η μεγάλη αδυναμία μου όλα τα χρόνια. Ο καλύτερος παίκτης που είδα στον Ολυμπιακό τα τελευταία πολλά χρόνια. Άμα τον πάρεις αυτόν, θα σου απογειώσει την τωρινή ομάδα. Ακριβώς αυτός σου λείπει διότι έχεις μέτριο φορ και έχεις καλά εξτρέμ που όμως δεν βλέπουν εύκολα το γκολ. Αυτός παίζει και φορ και εξτρέμ. Τον βλέπω και στην Αγγλία. Σε πολύ καλή κατάσταση είναι. Γρήγορος και ντριμπλέρ και σκόρερ. Θα σου παίζει 3 θέσεις καραντί εδώ. Βέβαια, είναι πάρα πολύ δύσκολο να τον δούμε πάλι εδώ, θα είναι ασύλληπτη μεταγραφή. Τον θεωρώ ως μεταγραφή, με άριστα το δέκα, και για τις τρεις θέσεις μπροστά, δέκα με τόνο!

Τον ΠΑΟΚ τον έσωσε η μέτρια Κέρκυρα χωρίς προπονητή. Πάντως, να ξέρετε ότι ο ΠΑΟΚ μπορεί να φτιαχτεί. Μην τον ξεγράφετε. Έχει καλούς παίκτες, αν κάνει 2-3 καλές μεταγραφές μπορεί να φτιαχτεί διότι ουσιαστικά η περσινή ομάδα είναι. Και υπολογίζω πολύ στην προσθήκη του Μακ, μου αρέσει αυτός ο παίκτης. Στον ΠΑΟΚ αυτοκτόνησαν το καλοκαίρι όπως συνηθίζουν να κάνουν γιατί δεν ξέρουν μπάλα εκεί. Δεν είναι για πρωτάθλημα ακόμα ως διοίκηση, είναι πολύ πίσω από τον Μαρινάκη.

Για τη Μάντσεστερ δικαιώνομαι, είναι ο τρίτος χρόνος σερί στην Αγγλία που θα βρω τον πρωταθλητή από τις αρχές. Ο Λουκάκου παρασύρει τους υπόλοιπους. Αν πάρει και τον Μπέιλ η Μάντσεστερ θα είναι πολύ μεγάλη δουλειά διότι εκεί θα ταιριάξει ο Ουαλός, σε αντίθεση με τη Ρεάλ. Εκεί θα παίξει μπάλα και ταιριάζει πολύ με τον Λουκάκου.

Με τη Λαμία δεν ήταν καλός ο Ολυμπιακός, είχε προβλήματα, δεν ξέρω αν ήταν κουρασμένος ή επηρεασμένος από την κλήρωση του Τσάμπιονς Λιγκ. Με το ζόρι να πάρει τη νίκη και να κρατήσει το 0-1. Σε μέτρια μέρα βρέθηκαν οι παίκτες του. Η Λαμία έδειξε καλή ομάδα πάντως. Η διακοπή θα κάνει καλό στον Ολυμπιακό.

*sportdog.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.