Ads Top

"Καυτός" Αλέφαντος για Βούκοβιτς, Οφόε, Καρσελά– «Καλά έκανε ο Νεϊμάρ, αυτόν να πάρει ο Βαλβέρδε»!


Ο κορυφαίος τεχνικός σχολιάζει την εμφάνιση του Ολυμπιακού απέναντι στην Παρτιζάν και... ακτινογραφεί τις μεταγραφές. Τι πιστεύει για τη μετακίνηση του Βραζιλιάνου σταρ.


Μετά από μία πολύ καλή εμφάνιση στο Βελιγράδι πήγα στο Καραϊσκάκη για να δω παρόμοια πράγματα, αλλά δεν τα είδα. Ο Ολυμπιακός ήταν μέτριος. Με προβλημάτισε με την απόδοσή του και στα 2 ημίχρονα, και αμυντικώς και στο κέντρο και στην επίθεση. Δεν ήταν γρήγορη η ομάδα και πίσω ειδικά δεν είχε καθόλου ταχύτητα. Η Παρτιζάν με νέα παιδιά έβγαλε πολλές φάσεις. Φάνηκαν αυτοί πιο γρήγοροι και ντριμπλέρ. Βαρύς ο Σέρβος στόπερ μας, τουλάχιστον ακόμα.

Στο κέντρο του γηπέδου ο Οφόε και ο Ρομαό με τον Φορτούνη φαίνονταν αργοί. Ειδικά το δίδυμο των χαφ φαινόταν όχι μόνο αργό αλλά και άτεχνο. Φαίνεται παράξενο αυτό που λέω; Τονίζω τη λέξη "φαινόταν". Με έναν πεσμένο Φορτούνη, σαν κουρασμένος, που μόνο το γκολ με κεφαλιά τον έσωσε.

Ο Καρσελά επίσης, μόνο το φάουλ που σκόραρε άξιζε, και αυτό με λάθος του τερματοφύλακα. Κατά τα άλλα τεμπέλικα πράγματα βλέπω από εκείνον. Ξέρει μπάλα αλλά δεν φτάνει μόνο αυτό.

Όλες οι μεταγραφές που έκανε ο Ολυμπιακός αυτό το καλοκαίρι είναι καλοί παίκτες αλλά πρέπει ο προπονητής να τους πάρει το 100% και να τους κάνει ομάδα. Είναι νωρίς ακόμα. Αυτή η εμφάνιση όμως με προβλημάτισε. Στα 4 τελευταία ματς που έχω δει, σε ένα μου άρεσε πολύ ο Ολυμπιακός, στο Βελιγράδι. Υπάρχει χρόνος πάντως για να φτιαχτούν τα πράγματα.

Ο Μαρίν μακριά από το γκολ μόνιμα. Πολύ τον άφησε τον Καρσελά να παίξει σε όλο το ματς. Ο Πάρντο έπρεπε να έχει χρησιμοποιηθεί. Οι αλλαγές που έκανε δεν ήταν λάθος αλλά έπρεπε να έχουν γίνει νωρίτερα. Κοντέψαμε να καρδιοχτυπήσουμε. Ευτυχώς το σκορ του πρώτου ματς ήταν πολύ δύσκολο να ανατραπεί.

Είχε ένα πρόβλημα ο Ολυμπιακός σε όλες τις γραμμές. Θέλω να πιστεύω ότι θα βρει ταχύτητα και έκρηξη. Θέλει δουλειά ο Ολυμπιακός.

Πάμε τώρα στο Νεϊμάρ. Είχα πει ότι η Παρί κακώς έδωσε τόσα πολλά απίστευτα λεφτά. Τώρα όμως θα πω για το αν έκανε καλά ο Νεϊμάρ. Την καλύτερη δουλειά έκανε! Ακούω πολλούς που τον κατακρίνουν για την επιλογή του να αφήσει με αυτόν τον τρόπο την Μπαρτσελόνα. Έχετε τρελαθεί; Ελάτε στη θέση του.

Σου δίνεται η ευκαιρία να γίνεις μακράν η ακριβότερη μεταγραφή στην ιστορία του παγκοσμίου ποδοσφαίρου, να σπάσεις όλα τα ρεκόρ, να κάνεις πάταγο στον πλανήτη, ενώ ήσουν στη σκιά του Μέσι και του Ρονάλντο.

Σου δίνεται η ευκαιρία να πάρεις τόσα λεφτά που θα σε ευγωνομούν και τα δισέγγονά σου.

Σου δίνεται η ευκαιρία να γίνεις ο βασιλιάς του Παρισιού και της Ευρώπης αφού οι Άραβες στην Παρί φαίνεται ότι έχουν πολύ χρήμα για ξόδεμα. Και τι θα πεις; Όχι, θα μείνω στην Μπαρτσελόνα να είμαι στη σκιά του Μέσι; Ε τότε θα ήσουν λιγουλάκος.

Καλά έκανε ο Νεϊμάρ. Θα είναι ο ζογκλέρ της Γαλλίας τώρα, σε μία πολύ ωραία πόλη το Παρίσι. Ό,τι και να έκανε στην Μπαρτσελόνα θα ήταν το Νο2 πίσω από τον Μέσι. Ό,τι και να έκανε στην Ισπανία θα ήταν το Νο3, αφού είναι και ο Ρονάλντο. Τώρα ξεφεύγει από αυτούς.

Τι κάνει πλέον η Μπαρτσελόνα με ρωτάει ο Σινάνογλου. Γκριεζμάν ή Εμπαπέ; Θα σας πω. Εγώ αν ήμουν Μπαρτσελόνα, με την καρδιά θα πήγαινα να πληρώσω όσο όσο να πάρω τον Εμπαπέ. Διότι αυτός πιστεύω ότι θα γίνει το επόμενο Νο1, αυτός έχει όλα τα προσόντα και την ευλογία του Θεού σε ό,τι αφορά το ταλέντο να φτάσει στην κορυφή. Τα έχει όλα, μην ξαναλέω τα ίδια που έχω αναλύσει σε άλλες στήλες.

Όμως, υπάρχουν δύο θέματα. Το ένα είναι η ηλικία του. Άλλο το τι δείχνει ότι θα γίνει και άλλο το αν θα γίνει πραγματικά. Το δεύτερο και πιο σημαντικό είναι τα λεφτά. Θα πάει η Μπαρτσελόνα και θα δώσει όλα όσα τσέπωσε από την Παρί;

Μπορεί να πάρει πολύ πιο φθηνά τον Γκριεζμάν και να κάνει τη δουλειά της. Ο Γκριεζμάν θα την κάνει τη δουλειά. Όχι όμως τόσο καλά όσο Νεϊμάρ. Διότι ο Βραζιλιάνος έδενε με τον Μέσι και τον Σουάρες, έβγαινε από αριστερά με ντρίμπλες και έκαναν όργια. Ο Γκριεζμάν δεν είναι για εκείνη τη θέση. Αν πάει στα άκρα θα τον εξουδετερώνουν. Θα πρέπει να ανακατευτεί η τράπουλα τώρα από τον Βαλβέρδε. Είναι μεγάλη απώλεια για αυτήν την Μπαρτσελόνα ο Νεϊμάρ.

Eπιμέλεια: Θέμης Σινάνογλου

sportdog
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.