Ads Top

Άποψη που θα συζητηθεί από γνωστό ΠΑΟΚτσή: «Ο Ολυμπιακός την καλύτερη ομάδα, αλλά δεν είναι αχτύπητος…»


Ο παλαίμαχος άσος του Δικεφάλου σχολιάζει την έλευση Λουτσέσκου, τις μεταγραφές που πρέπει να γίνουν, αλλά και πώς θα… χτυπήσουν τους Πειραιώτες.

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, Μλάντεν Φορτούλα, μίλησε στον Arena 89,4, για το ερχόμενο παιχνίδι του ΠΑΟΚ στην Ευρώπη, για το νέο δίδυμο τερματοφυλάκων του «Δικεφάλου» αλλά και για το πως βλέπει ο ίδιος τη νέα αγωνιστική χρονιά της Super League.

Αναλυτικά δήλωσε:

Για την αναμέτρηση με την Έστερσουντ: « Ο ΠΑΟΚ θα τα δώσει όλα στο παιχνίδι κόντρα στη Σουηδική ομάδα, γιατί θέλει να προχωρήσει στην Ευρώπη.

Για την εικόνα του ΠΑΟΚ μέχρι τώρα: « Η ομάδα δεν είναι ακόμα έτοιμη, έγιναν πολλά λάθη κυρίως από την επιλογή του προπονητή που πήρανε και ύστερα από 56 ημέρες λύθηκε η συνεργασία μαζί του. Δεν είναι κάτι το θετικό αυτό. Τώρα, με την έλευση του Λουτσέσκου, που γνωρίζει το Ελληνικό πρωτάθλημα, πιστεύω θα γίνουν κάποιες μεταγραφές, ο ΠΑΟΚ θα βρει τον δρόμο του.

Για το δίδυμο τερματοφυλάκων  του «Δικεφάλου»: «Και οι δύο είναι πολύ καλοί τερματοφύλακες και θα βοηθήσουν την ομάδα. Τον Πασχαλάκη τον ξέρω από τον ΠΑΣ Γιαννενα που πήγα και παρακολούθησα  τις προπονήσεις της ομάδας και με έκανε εντύπωση με το θάρρος που παίζει. Τολμάει να βγαίνει και θεωρώ θα είναι μία πολύ καλή λύση. Ο Ρέι, έρχεται από ένα σπουδαίο πρωτάθλημα, είναι σε καλή  ηλικία και τα σωματικά προσόντα του είναι πολύ καλά και θα βοηθήσει αρκετά τον ΠΑΟΚ αλλά και τους υπόλοιπους τερματοφύλακες γιατί θα υπάρχει ένας υγιείς ανταγωνισμό».

Για το αν μίλησε μαζί με τον Πασχαλάκη: « Έχω μιλήσει μαζί του. Είναι πολύ καλό παιδί και σας είπα πως με είχε κάνει εντύπωση για το πάθος που έδειχνε.

Για τις μεταγραφές του ΠΑΟΚ: «Εγώ θα έπαιρνα παίκτες σε όλες τις γραμμές  γιατί ο ΠΑΟΚ χρειάζεται ενίσχυση. Αν πάρω δύο τρεις παίκτες θα τους πάρω για να κάνουν την διαφορά και όχι για να πω ότι πήρα.

Για το πώς βλέπει τη νέα χρονιά: « Να είμαστε ειλικρινείς. Η καλύτερη ομάδα του Ελληνικού πρωταθλήματος είναι ο Ολυμπιακός είναι πιο οργανωμένος, δεν είναι αχτύπητος όμως. Είναι πλήρεις και δουλεύει για αρκετά χρόνια πιο οργανωμένα από τις υπόλοιπες ομάδες. Ο ΠΑΟΚ πρέπει να κερδίσει τις επόμενες ομάδες, ώστε να καταφέρει το καλύτερο για τον σύλλογο.

*sportdog.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.