Ads Top

Η Παρί είναι αφιονισμένη και πάει να σπάσει νέα ρήτρα!


Η Παρί Σεν Ζερμέν πήρε φόρα μετά τα... 222.000.000 ευρώ που έδωσε για Νεϊμάρ και είναι έτοιμη να σπάσει και άλλη ρήτρα άσου της Primera Division για να τον κάνει δικο της!

Aυτό θα πει... επεκτατική μεταγραφική πολιτική! Η Παρί Σεν Ζερμέν τίναξε τη μπάνκα στον αέρα δίνοντας 222.000.000 ευρώ στην Μπαρτσελόνα και καλύτποντας τη ρήτρα αποδέσμευσης του Νεϊμάρ και σύμφωνα με τα τελευταία ρεπορτάζ από την Ισπανία, ο Νασέρ Ελ-Κελαϊφί είναι αποφασισμένος να κάνει ένα ακόμα παρόμοιο "μπαμ".

Όπως αποκαλύπτει η μαδριλένικη "As", ο ισχυρός άνδρας των Παριζιάνων έχει βάλει τώρα στο μάτι τον Γιαν Όμπλακ, με τον Σλοβένο τερματοφύλακα να δεσμεύεται με συμβόλαιο με την Ατλέτικο Μαδρίτης μέχρι το 2021 αλλά τους Γάλλους να γνωρίζουν πως αν καλύψουν τη ρήτρα ύψους 100.000.000 ευρώ θα τον κάνουν δικό τους.





Το δημοσίευμα αναφέρει μάλιστα πως το περασμένο Σάββατο ο Κελαϊφί είχε συνάντηση με τον μάνατζερ του παίκτη, με την Ατλέτικο από την πλευρά της να έχει θορυβηθεί από όλα αυτα και να επιδιώκει από την πλευρά της να έρθει σε συμφωνία με τον Όμπλακ για νέο συμβόλαιο με καλύτερες οικονομικές αποδοχές.

Διαφορετικά, κινδυνεύει να τον χάσει όπως έγινε και στην περίπτωση του Νεϊμάρ με την Μπαρτσελόνα...

*contra.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.