Ads Top

«Τρέλα» Χάσι για τη Ριέκα – Φέρνει τον δικό του παίκτη και διώχνει βασικό και αναντικατάστατο


Η Ριέκα «έφτιαξε» τον Μπεσνίκ Χάσι και ο Κοσοβάρος τεχνικός κάνει τις τελευταίες μεγάλες κινήσεις για την πρόκριση στους ομίλους. Ποιον φέρνει αύριο, ποιον διώχνει.

Βέλγος έρχεται, Πορτογάλος φεύγει από το Λιμάνι! Θέμα λίγων ωρών θεωρείται η απόκτηση από πλευράς Ολυμπιακού του Γκιγιόμ Ζιλέ από τη Ναντ, με τον έμπειρο μέσο να γίνεται η 10η φετινή μεταγραφή των Πειραιωτών μετά τους Ρισβάνη, Σισέ, Κούτρη, Οφόε, Καρσελά, Ταχτσίδη, Εμενίκε, Βούκοβιτς και Μίλιτς.

Η απόκτηση του 33χρονου παίκτη έχει μπει στην τελική της ευθεία και θεωρείται σχεδόν βέβαιο ότι το αργότερο μέχρι τη Δευτέρα θα ανακοινωθεί η απόκτησή του από τους Πειραιώτες και θα δηλωθεί στη λίστα για τα ευρωπαϊκά ματς με τη Ριέκα. Αυτή είναι άλλωστε και η σφοδρή επιθυμία του Μπεσνίκ Χάσι, ο οποίος έχει προσωπική γνώμη για την αξία του Ζιλέ (τον είχε παίκτη στην Αντερλεχτ) και είναι δική του θερμή εισήγηση η απόκτησή του.

Μάλιστα, όπως αναφέρουν καλά πληροφορημένες πηγές, η μεταγραφή αυτή δεν... χαλάει με τίποτα και έχει μπει το τρένο στις ράγες για την ολοκλήρωση της συμφωνίας. Όπως γίνεται αντιληπτό, τη νύφη θα πληρώσει ο Αντρέ Μαρτίνς, ο οποίος σε πρώτη φάση θα μείνει εκτός ευρωπαϊκής λίστας, αν και πήρε το μήνυμα ότι δεν βρίσκεται στα πλάνα του προπονητή του από τον αποκλεισμό του από την 18άδα των δύο αγώνων με την Παρτίζαν...

Ο Πορτογάλος μέσος έχει ειδοποιηθεί να βρει ομάδα και είναι βέβαιο ότι μετράει μέρες ως «κάτοικος» Πειραιά.

*sportdog.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.