Ads Top

Έγκλημα κατά του ποδοσφαίρου για τον Ολυμπιακό - Θα "διαλύσουν" και την "κόντρα" διαιτησία!


Οι "ερυθρόλευκοι" είναι έτοιμοι να... σαρώσουν ξανά στο πρωτάθλημα - Τι έλεγαν μετά από τη μεγάλη νίκη επί της Λάρισας για Παναθηναϊκό, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ!

Ικανοποίηση και πολλά χαμόγελα έφερε στον Ολυμπιακό η ευρεία νίκη επί της Λάρισας στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος. Ακόμα μεγαλύτερη όμως, ήταν η χαρά στους Ερυθρόλευκους μετά τη λήξη του ματς για το ότι έστειλαν σε όλους τους αντιπάλους τους ένα σαφές μήνυμα πως διαθέτουν ισχυρότερη ομάδα από πέρυσι και ότι δεν μπορούν να βάλουν εμπόδια στα σχέδιά τους να κατακτήσουν το 8ο συνεχόμενο πρωτάθλημα της ιστορίας τους.

Όπως έλεγαν χαρακτηριστικά οι άνθρωποι των Πειραιωτών στο περιθώριο του αγώνα με την ΑΕΛ «δεν θα μπορούσε να ξεκινήσει ιδανικότερα η σεζόν, από το να υποχρεωθεί ο διαιτητής, που έστειλε στο Φάληρο η νέα ΚΕΔ της ΕΠΟ του Βαγγέλη Γραμμένου, να υποδείξει πέναλτι υπέρ του Ολυμπιακού. Ηταν όμως πεντακάθαρο, δεν γινόταν να μη το δώσει, θα ήταν σκάνδαλο».

Επίσης, στο Λιμάνι σημείωναν με νόημα ότι ο φετινός Ολυμπιακός είναι έτσι φτιαγμένος ώστε να νικάει και τη διαιτησία, αν χρειαστεί...

«Θα μας βρίσκουν διαρκώς μπροστά τους, δεν θα τους αφήσουμε να μας κυνηγήσουν όπως πέρυσι», έλεγαν ακόμα οι άνθρωποι του Ολυμπιακού, που θυμήθηκαν ότι την αμέσως προηγούμενη σεζόν η ομάδα πήρε μόνο δύο πέναλτι σε ολόκληρη τη σεζόν, κάτι που χαρακτηρίζουν ως «έγκλημα κατά του ποδοσφαίρου».

«Όντως άλλαξε η ΕΠΟ, αυτή του Γραμμένου μάς δίνει τα πέναλτι που δικαιούμαστε από την 1η κιόλας αγωνιστική», έλεγαν ακόμα με πλατύ χαμόγελο στα χείλη άνθρωποι από το περιβάλλον της ομάδας! Το σίγουρο είναι στο Λιμάνι περιμένουν ακόμα περισσότερες αλλαγές σε πρόσωπα και νοοτροπία στα στελέχη της διαιτησίας, ώστε να εξυγιανθεί εντελώς ο χώρος και να μοιράζεται το... καρπούζι στη μέση. Κάτι που είναι πάγια αντίληψη και θέση των ανθρώπων του Ολυμπιακού και των στελεχών της ΠΑΕ.

Πάντως, στο Λιμάνι δεν ξεχνούν ότι «όλα τα λεφτά» είναι το ματς της Τρίτης και το παραδέχονται πως κόντρα στη Ριέκα παίζεται η μισή και πλέον χρονιά για την ομάδα. Επίσης, στον Ολυμπιακό δεν έκρυβαν ότι βλέπουν βελτιωμένους και τους τρεις μεγάλους αντιπάλους τους (ΠΑΟ, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ), αλλά όπως έλεγαν χαρακτηριστικά, «αν το πρωτάθλημα παιχτεί στα ίσια και χωρίς... παρατράγουδα, τότε και πάλι εμείς θα το πάρουμε, γιατί έχουμε μακράν καλύτερη ομάδα από τις δικές τους, αλλά και ακόμα καλύτερη ομάδα από την περσινή δική μας, που πήρε το 7ο συνεχόμενο πρωτάθλημα»...

*sportdog.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.