Ads Top

"Καύσωνας" ο Αλέφαντος: "Αυτό είναι το μεγαλύτερο... ψοφίμι που πέρασε από Ολυμπιακό"!


Πιο καυτός Αλέφαντος... πεθαίνεις. Ο μεγάλος κόουτς τα λέει όλα έξω από τα δόντια όπως πάντα και σας έχει κι ένα έξτρα δώρο. Πώς να κερδίσετε χρόνια ζωής!

Πρώτα απ' όλα συμβουλές θέλω να δώσω για τις διακοπές. Μην κάθεστε όλη μέρα ξάπλα με μπίρες και τσιγάρα και ούζα. Εγώ είμαι στην ηλικία αυτή ακμαιότατος γιατί θα σας πω τι κάνω ακόμα και τώρα με τη ζέστη. Μην πάτε βέβαια και τα κάνετε αυτά αν είστε αγύμναστοι, θέλει σταδιακά να μπείτε σε αυτόν τον τρόπο ζωής.

Το πρωί 9.00 βγαίνω για γρήγορο περπάτημα 3 χιλιόμετρα με ζώνη ειδική στην κοιλιά για να ιδρώνω. Μέχρι πριν λίγα χρόνια έτρεχα αλλά τώρα το κάνω γρήγορο περπάτημα. Αμέσως μετά κάνω τους κοιλιακούς μου σε ένα παγκάκι. Και αμέσως μετά φεύγω με το αυτοκίνητο να πάω στον Άλιμο για μπάνιο. 250 μέτρα πάω μέσα με κολύμπι ελεύθερο και 250 μέτρα να γυρίσω πίσω. Το απόγευμα θα κοιμηθώ 2 ώρες νωρίς και μετά 2 χιλιόμετρα περπάτημα. Και έπειτα δώσε μου αγώνες ποδοσφαίρου στην τηλεόραση από όλο τον πλανήτη. Και πολλά νερά όλη μέρα, και καρπούζι, υγρά πολλά.

Όσο για διακοπές; Με ρωτάει ο Θέμης ποιο είναι το καλύτερο μέρος διακοπών στην Ελλάδα για εμένα. Θα σας απογοητεύσω. Δεν ήμουν λάτρης των διακοπών ποτέ, δεν τα κυνηγούσα εγώ αυτά. Να φανταστείτε στη Μύκονο δεν έχω πάει, στη Ρόδο έχω να πάω από τότε που υπηρετούσα και έπαιζα μπάλα με το Λιμενικό!

Εγώ θέλω το σπίτι μου, τα μέρη μου εδώ, τις ανέσεις μου, το πρόγραμμά μου. Η Αθήνα είναι πολύ ωραία τον Αύγουστο. Άλλωστε μια ζωή τα καλοκαίρια είτε έφευγα για προετοιμασία με ποδοσφαιρικές ομάδες, είτε πήγαινα να παρακολουθώ τις προετοιμασίες ξένων προπονητών.

Αναστόπουλος τώρα, είδα μία ωραία συνέντευξή του στο ΦΩΣ. Αυτά που είπε είναι αλήθεια. Την έχω ζήσει την ιστορία του Αναστόπουλου εκ των έσω. Εγώ ήμουν προσωπικός φίλος με το θείο του, τον Ντουνιά, ο οποίος ήταν γρήγορος σέντερ μπακ στον Πανιώνιο. Την εποχή που έπαιζα ποδόσφαιρο, είχαμε παίξει και αντίπαλοι. Κάναμε παρέα κιόλας, όταν έγινα προπονητής τον είχα πάρει και στα Γιάννενα.

Μου λέει λοιπόν μια μέρα ο Ντουνιάς όταν ήμουν προπονητής στον ΟΦΗ: “Έχω έναν ανιψιό που παίζει μπάλα στη Δάφνη. Θέλεις μια μέρα που θα είσαι στην Αθήνα να έρθεις να τον δεις”; Χωρίς μεγάλα λόγια μου το είπε και φαντάστηκα ότι θα ήταν κάνα ψοφίμι.

Μια μέρα λοιπόν πάω να δω τον πιτσιρικά Αναστόπουλο και τρελάθηκα. Γυρνάω στον Ντουνιά και του λέω: “Ρε π..., τι είναι αυτό το πράγμα, αυτός είναι παικταράς, θα χαλάσει κόσμο αυτός”! Πράγματι λοιπόν ο Αναστόπουλος πήγε αμέσως στον Πανιώνιο και χάλασε κόσμο.

Να δείτε πώς ντριμπλάριζε, πώς έφευγε, τι σπριντ, τι γκολτζής, με όλους τους τρόπους, με το κεφάλι, με σουτ, με ψαλιδάκια, έμπαινε κατά μέτωπο, δεν πιανόταν. Γεννημένος σέντερ φορ.

Όταν ανέλαβα τον Ηρακλή, στη μεγάλη ομάδα που είχα κάνει στον Ηρακλή, την καλύτερη στην ιστορία του τότε, είχα έναν Ζίφκα που δάγκωνε στο μαν του μαν σαν τον Τζεντίλε της Εθνικής Ιταλίας εκείνη την εποχή. Έλεγα στον Ζίφκα “εσύ θα ασχολείσαι μόνο με τον Αναστόπουλο να τον βιδώσεις και μην σε νοιάζει τίποτα άλλο”! Και έριχνα τον Βακαλόπουλο στον Μητρόπουλο. Αυτό ήταν.

Μπροστά ήμουν σίφουνας. Με 5-3-2 τακτική και Δανιήλ Παπαδόπουλο με Χατζηπαναγή στην επίθεση. Με Λάκη Παπαϊωάννου και Καραϊσκο δύο αμυντικούς χαφ. Με Αδάμου έξω δεξιά που όταν χάναμε τη μπάλα τον έφερνα να γίνεται τρίτο χαφ. Με Κωφίδη που τον είχα κάνει μπακ-χαφ να παίρνει όλη την πλευρά.

Το αποτέλεσμα; 3-1 νικήσαμε τον Ολυμπιακό με προπονητή Αντώνη Γεωργιάδη. 3-0 νικήσαμε την ΑΕΚ με προπονητή τον Γκμοχ. 3-1 νικήσαμε τον Παναθηναϊκό με προπονητή Γκόρσκι. 9 γκολ φάγανε οι μεγάλοι που ήταν πραγματικά μεγάλοι και οι τρεις εκείνη την εποχή και τα πρωταθλήματα τα διεκδικούσαν και οι τρεις.

Ολυμπιακός από παιδί ο Αναστόπουλος. Αυτό που δήλωσε ότι ο Μαρινάκης είναι ο καλύτερος πρόεδρος όλων των εποχών στον Ολυμπιακό, το πιστεύω κι εγώ. Διότι είναι νέος και θα πάρει κι άλλους τίτλους, πάει για το ρεκόρ των 8 σερί, έτσι όπως τον βλέπω θα πάρει 10 σερί και δεν θα του σπάσει ποτέ κανείς. Σε μια Ελλάδα χρεοκοπημένη τα χρόνια της προεδρίας του.

Για την κλήρωση με τη Ριέκα θα έχουμε χρόνο να τα πούμε τις επόμενες μέρες.

*sportdog.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.