Ads Top

Εξελίξεις στο Λιμάνι - «Κλεισμένος» ο φορ, πάει για αμυντικό μεγάλης κλάσης – Ποιοι θα αποχωρήσουν;


"Καυτή" η τελευταία εβδομάδα των μεταγραφών για τον Ολυμπιακό, αφού αναμένονται αφίξεις αλλά και... αποχωρήσεις.

Μια εβδομάδα απομένει για το κλείσιμο της μεταγραφικής περιόδου και παρά τις πρόσφατες δηλώσεις του Μπέσνικ Χάσι ότι οι μεταγραφές τελείωσαν, τα νέα δεδομένα δείχνουν ότι οι τελευταίες ημέρες του μεταγραφικού παραθύρου θα είναι "καυτές" για τον Ολυμπιακό.

Η κλήρωση του Τσάμπιονς Λιγκ έφερε την ομάδα αντιμέτωπη με πανίσχυρους αντιπάλους (Γιουβέντους, Μπαρτσελόνα και Σπόρτινγκ Λισαβόνας) και ο Βαγγέλης Μαρινάκης τόνισε στις δηλώσεις του ότι η διοίκηση των πρωταθλητών θα κάνει ό, τι μπορεί για να ενισχύσει την ομάδα.

Ο Τζούρτζεβιτς και o στόπερ

Όπως σας έχουμε ενημερώσει και σε άλλα ρεπορτάζ, η μεταγραφή που έχει ήδη κλείσει για την επίθεση είναι ο Ούρος Τζούρτζεβιτς. Ο παίκτης τα έχει βρει σε όλα με τους Πειραιώτες και είναι θέμα της ομάδας το πότε θα ολοκληρώσει την απόκτηση του Σέρβου φορ. Άλλωστε, ο ίδιος ο 23χρονος επιθετικός επιβεβαίωσε το γεγονός ότι φεύγει από την Παρτιζάν και δήλωσε ότι ήρθε η ώρα να κάνει το μεγάλο βήμα στο εξωτερικό, κλείνοντας ουσιαστικά το μάτι στον Ολυμπιακό.

Από εκεί και πέρα, οι Ερυθρόλευκοι αναζητούν παράλληλα ενίσχυση στην άμυνα με στόπερ από το "πάνω ράφι". Μάλιστα, οι πληροφορίες του sportdog.gr αναφέρουν ότι οι άνθρωποι της ομάδας έχουν βγει από χθες στην αγορά ψάχνοντας παίκτη που θα κάνει τη διαφορά στα μετόπισθεν. Η περίπτωση του Νικολάς Μπουρντίσο, που φερόταν κλεισμένος πριν από λίγο καιρό, φαίνεται ότι δεν τους καλύπτει πλέον.

Παίζουν ρόλο οι πωλήσεις

Πάντως, όπως σας έχουμε ξαναγράψει, το θέμα των μεταγραφών παραμένει ανοικτό καθώς υπάρχει ενδεχόμενο οι Πειραιώτες να προχωρήσουν σε πωλήσεις. Για παράδειγμα, η αναζήτηση για στόπερ είναι πολύ πιθανό να μην είναι άσχετη με την υπόθεση του Ρέτσου και τη φημολογούμενη προσφορά πολλών εκατομμυρίων από το εξωτερικό που λέγεται ότι θα "σκάσει". Ενδεικτικό είναι το γεγονός ότι οι Γερμανοί επιμένουν ότι η Λεβερκούζεν θα επανέλθει με βελτιωμένη πρόταση για τον νεαρό αμυντικό.

Παράλληλα, υπάρχουν ακόμα 2-3 περιπτώσεις παικτών που είναι δεν αποκλείεται να πωληθούν μέχρι το τέλος της μεταγραφικής περιόδου. Έτσι, οι πιθανές μεταγραφικές κινήσεις του Ολυμπιακού θα έχουν να κάνουν κυρίως με το τι λύσεις είναι έτοιμες σε περίπτωση αποχώρησης σημαντικών παικτών και αν θα βρεθούν οι κατάλληλοι αντικαταστάτες προκειμένου να μην πέσει το επίπεδο της ομάδας.

*sportdog.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.