Ads Top

Άγρια επίθεση οπαδών του ΠΑΟΚ σε Ιβάν και Μίχελ – Διαβάστε τι έκανε ο Γιώργος Σαββίδης στο «πέσιμο»!


Απίστευτη η οργή των φιλάθλων του Δικεφάλου, δεν άφησαν κανέναν σε… χλωρό κλαρί! Η «σπίθα» της διοίκησης που άναψε... φωτιές και πώς αντέδρασε ο γιος του μεγαλομετόχου!

Από το πρώτο κιόλας γκολ της Έστερσουντ, πολλοί ήταν οι φίλοι του ΠΑΟΚ που άρχισαν να… ξεφωνίζουν για την τραγική εικόνα του Δικεφάλου του Βορρά στη Σουηδία.

Στο δεύτερο γκολ το "κράξιμο" έγινε περισσότερο και μετά τη λήξη του αγώνα έγινε… αμέτρητο και προς πάσα κατεύθυνση!.

Η "σπίθα" που άναψε όμως τη μεγάλη "φωτιά", πετάχτηκε από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ. "Μόνο μια μεγάλη συγγνώμη από εμάς", έγραψε στον λογαριασμό της στο Facebook, για να ακολουθήσει "βροχή" οργισμένων μηνυμάτων εις βάρος του Ιβάν Σαββίδη, του Γιώργου Σαββίδη, του Λούμπος Μίχελ και των ποδοσφαιριστών.

Ενδεικτικά, τα πιο… κόσμια από αυτά:

"Ľuboš Micheľ...αυτός ο ανθέλληνας... Αυτός είναι ο πρώτος που έπρεπε να φύγει.. Ποιος από τους Βραζιλιάνους Ισπανούς Αργεντινούς και λοιπούς θα νιώσουν Π.Α.Ο.Κ. ρε σεις;".

"Το καλοκαίρι που φεύγει έχουν γίνει ποδοσφαιρικά εγκλήματα σε προγραμματισμό και το ψάρι έχει κεφάλι και όνομα που λέγεται ΜΙΧΕΛ. Ένας άμπαλος πρώην διαιτητής χωρίς γνώσης ποδοσφαιρικές τεχνοκράτης δημοσιοσχετίστας.Ο ΠΑΟΚ πρέπει να ξαναβρεί την ταυτότητα του".

"Μα γιατί να ζητήσετε συγγνώμη ρε;;; πάτε καλά;; τρέλα πουλάτε; Μόνο κατόρθωμα ήταν το σημερινό και από ότι φαίνεται υπάρχει και συνέχεια...κοιμηθείτε ήσυχα εκεί στη ΠΑΕ...ΠΑΟΚ ΕΊΝΑΙ ΜΟΝΟ Ό ΛΑΟΣ".

"Ιβάν ξύπνα, βαρεθήκαμε τα ψέματα".

"Τι συγγνώμη ρε, τι συγγνώμη; Όλα τελείωσαν εδώ για τον ΠΑΟΚ και μας λέτε και συγγνώμη; Αλλά τι κάθομαι και λέω. Εμείς φταίμε που πιστέψαμε στον ΠΑΟΚ των δύο τελευταίων ετών και τελικά μας κοροϊδέψατε".

"Δεν πειράζει γλιτώσατε τις μεταγραφές. Τριτοτέταρτοι βγαίνουμε και με το υπάρχον υλικό".

"Αποκλεισμός ντροπή στην Σουηδία ... ένα συνονθύλευμα μισθοφόρων που δεν σέβονται και δεν αγαπούν την ομάδα ξεφτίλισαν την ΠΑΟΚτσήδικη ψυχή ...Ουστ κοπρόσκυλα".

"Γελάνε και οι πέτρες μαζί μας ξεφτίλες, όλοι εκεί μέσα είστε μίζεροι, μόνο για βλαχομαγκιές είστε, δρόμο όλοι".

"Τώρα τι να το κάνουμε ρε ;Εμάς μας ρωτάτε πως θα ξημερώσουμε; Ομάδα χωρίς αρχή και τέλος...Ομάδα χωρίς ποδοσφαιρική λογική...Είναι αργά πλέον. Η χρονιά είναι χαμένη. Σας έφαγε ο νεοπλουτισμός....Χάσαμε την ταυτότητα...".

"Μια απλή συγγνώμη, λυπάμαι μα δεν φτάνει γι΄ αυτήν την νύχτα ντροπής κύριοι. Καληνύχτα ΠΑΟΚ".

"Απόδοση ευθυνών θέλουμε, όχι συγγνώμη. Χορτάσαμε τις συγγνώμες σας. Όσοι δεν μπορούν δρόμο, ακόμα και ο πρόεδρος".

Έξαλλοι με την ανακοίνωση

Σαν να μην έφταναν αυτά, λάδι στη φωτιά έριξε και η ανακοίνωση της απόκτησης του Ομάρ Ελ Καντουρί την ώρα που διεξάγονταν το παιχνίδι στο Έστερσουντ, με πολλοί να είναι αυτοί που το σχολίασαν αρνητικά είτε στο Facebook είτε στο Instagram της ΠΑΕ.

«Τι συγγνώμη ρε; Δεν ντρέπεστε να αντικρίσετε ξανά τον κόσμο που σας στηρίζει; Ανακοινώσατε μεταγραφή την ώρα του αγώνα; Σεβασμός στα τέσσερα γράμματα. Μας ντροπιάζετε», «Είστε σοβαροί; Ανακοινώνετε μεταγραφή κατά τη διάρκεια του αγώνα; Είστε για γέλια», δύο ενδεικτικά σχόλια.

Απενεργοποίησε τα σχόλια

Πολλοί ήταν, πάντως, αυτοί που θέλησαν να εκφράσουν την οργή τους "απευθείας" στον Γιώργο Σαββίδη, γράφοντας ένα σχόλιο στις τελευταίες του αναρτήσεις στο Instagram.

Επειδή, όμως, αρκετοί ήταν αυτοί που "ξέφυγαν" και τα σχόλια έπεφταν… βροχή, ο μεγάλος γιος του Ιβάν Σαββίδη απενεργοποίησε μετά από κάποια λεπτά τα σχόλια, προκειμένου κανείς να μην μπορεί να "επικοινωνήσει" μαζί του…

*sportdog.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.