Ads Top

Έκπληξη από ΠΑΟ – Προσπαθεί να κλείσει τον στόπερ που είχε «συμφωνήσει» με τον Ολυμπιακό;


Οι Πράσινοι φουλάρουν για μεταγραφή κεντρικού αμυντικού και το νέο όνομα που προέκυψε, θα σηκώσει… αντιδράσεις. Παικταράς αλλά και στόχος των Περαιωτών!

Ραγδαίες είναι πλέον οι εξελίξεις στα μεταγραφικά του Παναθηναϊκού, καθώς μετά την πώληση του Κάρλος Ζέκα, οι Πράσινοι θα προσπαθήσουν μέχρι την Πέμπτη να κλείσουν τρεις μεταγραφές.
Στο Τριφύλλι ψάχνουν για τον αντικαταστάτη του Ζέκα όμως παράλληλα ψάχνουν στην αγορά και για έναν κεντρικό αμυντικό και ήδη κυκλοφόρησε το πρώτο όνομα.

Πρόκειται για τον Νικολάς Μπουρντίσο, τον 36χρονο Αργεντινό που μέχρι πριν από λίγες ημέρες παρουσιαζόταν ως «κλεισμένος» και… Stand by από τον Ολυμπιακό!

Ο παίκτης είναι ελεύθερος και ο Παναθηναϊκός προσπάθησε να βρει επαφή μαζί του, ωστόσο πρόκειται για μία δύσκολη και ακριβή περίπτωση.

Ο πρώην άσος της Τζένοα έχει γεμάτες συμμετοχές (35 ματς πέρυσι στη Σέριε Α και 28 πρόπερσι και 30 τη σεζόν 2015-16), ενώ έχει 49 συμμετοχές και δύο γκολ με τη φανέλα της Εθνικής Αργεντινής.

Πάντως, από την Ιταλία επιμένουν ότι ο Μπουρντίσο θα συνεχίσει την καριέρα του στην Serie A και συγκεκριμένα στην Τορίνο!

Ιδού και το σχετικό tweet:

*sportdog.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.