Ads Top

«Τρελή» εξέλιξη με τον Ρέτσο – Ποιος παντοδύναμος στην Ευρώπη «μπλοκάρει» τη μεταγραφή του


Χαμός γίνεται με τον μικρό και τα σενάρια δίνουν και παίρνουν. Αυτή τη φορά, βάζουν κι άλλοι το δάχτυλο στο βάζο με το μέλι. 

Η "Ρετσο-μανία" καλά κρατεί σε ομάδες και ΜΜΕ, με πιο πρόσφατο το γαλλικό ρεπορτάζ του "Goal.com" για γερό "μπάσιμο" της Λιόν για τον νεαρό στόπερ!
Τι πραγματικά συμβαίνει όμως με τον παίκτη;

Παρά τα πολλά δημοσιεύματα σε Ελλάδα και εξωτερικό στα οποία παρουσιάζεται ως προχωρημένο το θέμα μεταγραφής του στη Λεβερκούζεν, ουσιαστικά η αλήθεια είναι οτι ΔΕΝ υπάρχει καμία επίσημη πρόταση στα γραφεία της Πλατείας Αλεξάνδρας.

Ούτε με 15 εκατ. ευρώ, ούτε με 16, αλλά ούτε και με 20+...

Αυτή τη στιγμή το ζήτημα έχει ως εξής:

Την υπόθεση του νεαρού άσου χειρίζεται ο γνωστός και μη εξαιρετέος Φάλι Ραμαντάνι, ο οποίος τον προωθεί στην αγγλική αγορά. Ο δαιμόνιος όμως ατζέντης ΔΕΝ θέλει να πωληθεί τώρα, θεωρώντας πως με μια σεζόν ακόμη στα πόδια του η τιμή του μπορεί να πάει στον... Θεό!

Επομένως, όλα δείχνουν οτι δύσκολα θα παραχωρηθεί φέτος το καλοκαίρι ο Ρέτσος, εκτός κι αν έρθει η εξωπραγματική πρόταση που τόσο καιρό γράφεται, δηλαδή πάνω από 15 εκατ.ευρώ.

Τέλος, όσον αφορά στον Νίκολας Μπουρντίσο, το θέμα συντηρείται από τον Ολυμπιακό και παρότι δείχνει να μην "κολλάει", όλα είναι πιθανά με την περίπτωση του...

*sportdog.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.