Ads Top

Καραγεωργίου: «Πάνω από 15 γκολ ο Μακ, χωρίς φιλοδοξίες για πρωτάθλημα η ΑΕΚ»


Σχόλιο για τις μέχρι στιγμής εμφανίσεις των Ολυμπιακού, ΑΕΚ, Παναθηναϊκού και ΠΑΟΚ έκανε ο Νίκος Καραγεωργίου, επισημαίνοντας χαρακτηριστικά για τον Μακ ότι θα σκοράρει περισσότερα από 15 γκολ, ενώ δήλωσε πως δεν βλέπει την ΑΕΚ να έχει στόχο το πρωτάθλημα.

Παράλληλα, τόνισε στον Arena fm πως ο Ολυμπιακός είναι ενισχυμένος, εκθείασε τον Ουζουνίδη ενώ για την χαρακτήρισε την ΑΕΚ ομάδα χωρίς φιλοδοξίες για πρωτάθλημα.

Αναλυτικά όσα ανέφερε ο Νίκος Καραγεωργίου:

Για τον ΠΑΟΚ: «Θα είναι λίγο καλύτερος φέτος με αυτούς που πήρε, ειδικά με τον Μακ, που πιστεύω ότι θα βάλει πάνω από 15 γκολ. Ο ΠΑΟΚ πρέπει να πάρει ένα κεντρώο χαφ, όχι δεκάρι, γιατί εκεί έχει Μπίσεσβαρ και Πέλκα, αλλά πρέπει να αποκτηθεί και ένας στόπερ».

Για τον Ολυμπιακό: «Επίσης θα είναι καλύτερος από πέρυσι, έτσι βλέπω, γιατί ενισχύθηκε στις μεταγραφές αρκετά, αλλά έχει ένα πρόβλημα στον στράικερ. Ο Μπεν δεν είναι στράικερ, έβαλε δυο γκολ με την Παρτιζάν, αλλά είναι πλάγιος και δεν θα σκοράρει με τέτοια συχνότητα πάντα, ενώ ο κόουτς δεν φαίνεται να εμπιστεύεται τον Ανσαριφάρντ».

Για τον ΠΑΟ: «Εάν δεν είχε Έλληνα προπονητή και είχε τον Στραματισόνι, θα είχε διαλυθεί. Είναι μεγάλη υπόθεση ο Έλληνας προπονητής σε αυτή την περίοδο και τυχαίνει να είναι ο Ουζουνίδης που κρατάει τα χαλινάρια».

Για την ΑΕΚ: «Ίδια ομάδα, ίδιο στιλ, χωρίς φιλοδοξίες για πρωτάθλημα, αλλά για πεντάδα, δεν πήρε κάποια μεγάλη μεταγραφή…»

Για τον Πανιώνιο: «Καλή ομάδα, τρέχει, έχει ένα αγωνιστικό στιλ, αλλά δεν μπορούμε να ξέρει πώς θα εμφανιστεί φέτος σε όλη την κούρσα».

Μίλησε και για τον Άρη: «Δεν μπορώ να καταλάβω με ποιο σκεπτικό χτίστηκε φέτος η ομάδα, γιατί αυτοί οι παίκτες δεν θα περνούσαν ούτε έξω από το Χαριλάου, όχι να παίξουν κιόλας στην ομάδα. Παρ΄ όλα αυτά, ο Άρης είναι μεγάλη ομάδα και έπρεπε να δουλεύει για το μέλλον, όχι για μια χρονιά. Εάν βγει κατηγορία, κανένας από αυτούς που αποκτήθηκαν, δεν θα μείνουν».

sdna.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.