Ads Top

Τινάζουν την μπάνκα στο Λιμάνι για τον αντι-Ρέτσο; – Τι τρέχει με τον Έλληνα άσο κι ο στόπερ των 10 εκατ.!


Ποια είναι τα τελευταία δεδομένα στην υπόθεση πώλησης του ταλαντούχου αμυντικού των "ερυθρολεύκων" και τι ακούγεται για τον διάδοχό του;


Tα τελευταία χρόνια ο Ολυμπιακός συνηθίζει να… κρατάει σε αγωνία τον κόσμο του μέχρι και το τέλος της μεταγραφικής περιόδου, καθώς συχνά προκύπτουν σημαντικές εξελίξεις ακόμα και την τελευταία μέρα.

Έτσι φαίνεται ότι θα γίνει και φέτος, καθώς δυο 24ώρα πριν το κλείσιμο του μεταγραφικού «παραθύρου» παραμένει ανοικτό το θέμα της πώλησης του Παναγιώτη Ρέτσου, η οποία αν προχωρήσει, πιθανότατα θα φέρει και μεταγραφή.

Μάλιστα, τις τελευταίες ώρες "οργιάζουν" οι φήμες μετά από δημοσίευμα ότι η Ρεν έκανε πρόταση 20 εκατ. ευρώ για την απόκτησή του, κάτι που πάντως δν έχει επιβεβαιωθεί.

Μέχρι στιγμής, όπως σας έχουμε γράψει πολλάκις, η ομάδα που παρακολουθεί πιο στενά τον Ρέτσο είναι η Μπάγερ Λεβερκούζεν, ωστόσο δεν φαίνεται να υπάρχει κάποια εξέλιξη σε αυτή την υπόθεση.

Αντιθέτως, ο μάνατζερ της Λεβερκούζεν, Γιόνας Μπραντ, βρίσκεται στην Αργεντινή για να "κλείσει" τον Αλάριο της Ρίβερ Πλέιτ, ο οποίος πέρασε ήδη ιατρικές εξετάσεις. Μάλιστα, το συγκεκρμένο deal θα φτάσει τα 20 εκατ. ευρώ, κάτι που μειώνει ακόμα περισσότερο τις πιθανότητες η γερμανική ομάδα να δώσει τα ίδια χρήματα και για τον Ρέτσο.

Το σενάριο για Σάλκε

Πάντως, στην αγορά κυκλοφορεί το σενάριο ότι ίσως το όνομα του 19χρονου στόπερ παίξει και για τη Σάλκε. Η γερμανική ομάδα συμφώνησε με τη Γιουβέντους για την παραχώρηση του ηγέτη της αμυντικής της γραμμής, Μπένεντικτ Χέβεντες, ενώ το γεγονός ότι ο νέος της προπονητής, Ντομένικο Τεντέσκο, αρέσκεται σε σύστημα με τρεις στόπερ πιθανότατα θα την αναγκάσει να ενισχυθεί σε αυτή την θέση.

Άλλωστε, η Σάλκε είναι μια από τις ομάδες, με τις οποίες είχε πραγματοποιήσει επαφές ο μάνατζερ του Ρέτσου, Πολ Κουτσολιάκος. Υπάρχει, ωστόσο, το ερωτηματικό του κατά πόσο οι άνθρωποι του συλλόγου είναι διατεθειμένοι να καλύψουν τα οικονομικά "θέλω" του Ολυμπιακού

Υπέρβαση για Ένγκελς

Παράλληλα, το τελευταίο διάστημα δημοσιεύματα συνδέουν τους Πειραιώτες με τον κεντρικό αμυντικό της Μπριζ, Μπιορν Ένγκελς, με την προοπτική να αποτελέσει τον αντικαταστάτη του Ρέτσου.

Η περίπτωση του Βέλγου, όμως είναι πάρα πολύ δύσκολη και κυρίως πανάκριβη. Για να ντυθεί ο παίκτης στα ερυθρόλευκα, θα πρέπει ο Ολυμπιακός να προχωρήσει σε μεγάλη οικονομική υπέρβαση, προσφέροντας 9-10 εκατομμύρια ευρώ, ποσό που φαντάζει απίθανο για τα ελληνικά δεδομένα. Εάν όμως, έχει προηγηθεί πώληση του Ρέτσου και οι πρωταθλητές έχουν εξοικονομήσει 18-20 εκατομμύρια, τότε τίποτα δεν μπορεί να αποκλειστεί...

sportdog
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.