Ads Top

Το παράπονο των ΑΕΚτζήδων που άκουσε ο "Tίγρης" στον αγιασμό - Τι του ζήτησαν και με ποιον τα έχουν


Έγινε κι αυτό λένε κάποιες πληροφορίες στη γιορτή για την "Αγιά Σοφιά" από λίγους φιλάθλους της Ένωσης. Γιατί δεν ήταν όλοι τόσο χαρούμενοι στην εκδήλωση;


Το κλίμα στη Νέα Φιλαδέλφεια το βράδυ της Πέμπτης ήταν εορτινό. Η κακή εμφάνιση και η ήττα από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας δεν χάλασε τη διάθεση των οπαδών της ΑΕΚ. Φάνηκε, άλλωστε, από την προσέλευσή τους στη Νέα Φιλαδέλφεια, όπου βρέθηκαν πάνω από δέκα χιλιάδες φίλοι της Ένωσης.

Οι οπαδοί του Δικεφάλου χάρηκαν με την ψυχή τους την εκδήλωση για την εκκίνηση της ανέγερσης της «Αγιάς Σοφιάς». Αυτό, όμως, δεν σημαίνει ότι ξέχασαν κάποιοι την εικόνα της ομάδας τους στην πρεμιέρα της σεζόν.

Μάλιστα, η παρουσία σύσσωμης της ΑΕΚ έδωσε την ευκαιρία σε κάποιους (ελάχιστους για την ακρίβεια) Ενωσίτες να εκφράσουν μερικά μικρής έντασης παράπονα για τον Μανόλο Χιμένεθ.

Η εξέδρα που στήθηκε για τους ποδοσφαιριστές, το τεχνικό επιτελείο και παράγοντες της ομάδας ήταν κυριολεκτικά περιτριγυρισμένη από κόσμο. Οπότε ήταν φυσιολογικό να υπάρξει προσπάθεια στιχομυθίας οπαδών με τον Ισπανό τεχνικό, ο οποίος δέχτηκε τα παράπονα με χαμόγελο και χωρίς να υπάρξει κάποιου είδους ανταπάντησης.

Από την αλλή μεριά, αρκετές παρέες, στις συζητήσεις τους για τον σχεδιασμό της ομάδας αναρωτιόταν πότε θα γίνουν μεγαλύτερες επενδύσεις από τον Δημήτρη Μελισσανίδη, ενώ δεν έλειψαν οι αρνητικές αναφορές για τον προπονητή. Τον ηγέτη της ΑΕΚ τον καταχειροκρότησαν για την επιμονή και την αποτελεσματικότητά του όσον αφορά το θέμα του γηπέδου. Αλλά ως γνωστόν ο οπαδός στην Ελλάδα δεν είναι ποτέ ευχαριστημένος...

sportdog
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.