Ads Top

"Tρελάθηκε" με Ολυμπιακό ο Αλέφαντος: "Νόμιζα ότι έβλεπα τον... Ρόμπεν" - Απίθανο σχόλιο για Λιβάγια...


Τι έκανε ο Μπέσνικ Χάσι μέσα στο Βελιγράδι και «έφτιαξε» τον Ελληνα προπονητή; Ποιους «ερυθρόλευκους» αποθεώνει και για ποιο λόγο; Πώς είδε την Ένωση απέναντι στην ΤΣΣΚΑ;

Τα πιστεύω αυτά που θα πω, ειλικρινά το λέω, στα παιδιά μου. Δικαιώθηκε σε όλα ο Μαρινάκης. Δύο ομάδες ισάξιες έφτιαξε, έδωσε 10 εκ. ευρώ τον Ιούλιο και του βγήκαν όλα.

Πρώτα απ' όλα δικαιώθηκε στον προπονητή. Άριστο κοουτσάρισμα έκανε, θα σας εξηγήσω παρακάτω γιατί ο προπονητής αυτός έκανε πολύ σωστά πράγματα. Ένας προπονητής που είχε φάει πολύ κράξιμο.

Δεύτερον δικαιώθηκε στους παίκτες. Καλοί παίκτες και ψυχωμένοι, έπαιξαν με ψυχή. Υπάρχει ανταγωνισμός με τόσους πολλούς παίκτες στο ρόστερ, δεν μπορεί κάποιος να πουλάει μούρη. Είδατε, έμεινε έξω ο Φορτούνης και δεν φάνηκε η απουσία του.

Μπορεί να είναι πεσμένο το σέρβικο ποδόσφαιρο αλλά με την Παρτιζάν έπαιζες που είναι η κυρίαρχος τα τελευταία χρόνια εκεί. Σε ένα θερμό γήπεδο. Μεγάλο διπλό για τέτοια εποχή.

Ο Ρέτσος ανέβηκε πολύ, έχει πάρει 2 κιλά από ότι βλέπω, έδεσε περισσότερο, θα κάνει μεγάλη καριέρα αυτός από φέτος.

Ο Ρομαό τα πήγε καλά, του βγήκε του Χάσι ως στόπερ. Παρ' όλα αυτά εγώ πιστεύω ότι ο Ρέτσος με τον Μποτία θα δέσουνε μαζί και ότι ο Ρομαό δεν είναι για εκεί.

Ο Κούτρης σκληροτράχυλο παιδί έδειξε ότι είναι, για τον Φιγκέιρας το ξέραμε. Αν δεν είσαι γρήγορος και σκληροτράχυλος δεν μπορείς να παίξεις στον Ολυμπιακό.

Ο Οφόε στα χαφ πολύ καλός παίκτης διότι έχει σωματικά προσόντα, είναι ψηλός, ξέρει μπάλα και είναι γρήγορος. Χώνεται στο κεφάλι, είναι οργανωτής αλλά και κόφτης, μην τους φοβάσαι τέτοιους παίκτες, τα έχει όλα.

Ο Σιώπης είναι κοντός αλλά είναι μηχανάκι, δεν σταματάει να τρέχει, βοήθησε.

Για τον Μπεν το είχα πει βλέποντας τα άλλα σέντερ φορ ότι παρά τον τραυματισμό του εγώ αυτόν θα έβαζα να παίξει στο Βελιγράδι. Τον είχα μπανίσει και μου άρεσε. Στα 2 γκολ που έβαλε ο Μπεν ήταν λες και έβλεπα τον ...Ρόμπεν τον Ολλανδό!

Επιτυχία του Χάσι που τον επέλεξε, επιτυχία του Χάσι οι αλλαγές που ήταν εκπληκτικές και του βγήκαν όλες, επιτυχία του και η μαχητικότητα που έδειξε η ομάδα, αλλά και το ότι δεν έπαιξε πάσα-πάσα-πάσα. Τι κατοχή, ο Ολυμπιακός έπαιξε γρήγορα εκεί που έπρεπε. Είδατε στο τρίτο γκολ το ποδόσφαιρο που αρέσει σε εμένα, πώς δάγκωσε ο Ολυμπιακός στην κόντρα ταχύτατα.

Μου άρεσαν πολύ οι αλλαγές, όποιοι μπήκανε μέσα τρέχανε λες και είχανε ...προπέλα!

Βγάζει Καρσελά ο οποίος ξέρει μπάλα και βάζει Πάρντο που έδωσε πνοή. Βγάζει Μαρίν και βάζει τον Ζντίελαρ θέλοντας τρία χαφ να δένουν την άμυνα εκείνη τη στιγμή! Και βγάζει τον Μπεν και βάζει τον Εμενίκε στο τέλος ο οποίος του κάνει το τρίτο γκολ! Ξεκούραστος ο Εμενίκε σε αντίθεση με τον Μπεν, έβγαλε την γρήγορη κούρσα στην αντεπίθεση.

Η ΑΕΚ απογήτευση. Και μη μου λένε για ΤΣΣΚΑ, δεν έδειξε τίποτα. Δεν γίνεται να έχεις έναν τερματοφύλακα 2 μέτρα και να σου κάθεται κάτω από τα δοκάρια καρφωμένος στις σέντρες και στα κόρνερ. Και μια ζώνη στα στημένα που δεν ήξερε ποιος φυλάει ποιον και δεν πηδούσαν. Με παίκτες αργούς πίσω.

Δεν γίνεται να έχεις ένα καθαρό 10άρι όπως είναι ο Μάνταλος και να τον βάζεις στα άκρα. Να σου κλίνει μέσα και να βγαίνει ποιος από τα αριστερά, ο Μπακάκης που δεν είναι το μεγάλο μπακ και δεν έχει αριστερό πόδι; Και όταν αμύνεται η ΑΕΚ, ποιος θα φυλάει τον αντίπαλο μπακ, ο Μάνταλος; Κωμωδία. Να βρεις έναν καλό εξτρέμ μεταγραφή και να τον πάρεις.

Ο σέντερ φορ ο Λιβάγια δεν ακούμπησε την μπάλα. Ρε... 40 πυρετό να έχεις, θα κάνεις μία κίνηση. Αυτός τίποτα. Που πάς με σέντερ φορ που δεν ακούμπησε την μπάλα και με αλλαγή του τον Αλμέιδα. Έφυγε στεναχωρημένος ο κόσμος της ΑΕΚ και με το δίκιο του.

Εγώ κάνω κριτική παιχνίδι με παιχνίδι, βδομάδα με βδομάδα. Ο Ολυμπιακός την κρίσιμη στιγμή έδειξε άλλο πρόσωπο σε σχέση με τα δύο τελευταία φιλικά. Δεν ήταν δυνατόν να δεις εκείνα τα δύο ματς και να μην προβληματιστείς. Τώρα όμως με αυτό που είδαμε στο Βελιγράδι, άλλαξε η εικόνα.

Ο Ρέτσος εξελίσσεται σε σπουδαίο στόπερ. Ψηλό παιδί, δυναμώνει και δένει, είναι γρήγορος και ταμπουκάς, δεν τον περνάς εύκολα, έχει και καλή τεχνική για να βγει μπροστά. Δεν βρίσκεις εύκολα τέτοια στόπερ.

*sportdog.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

1 σχόλιο:

  1. Πότε δεν λιβανιζε τον Ολυμπιακό για να μην τον λιβανιζει και τωρα Ο Αλεφαντος

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Από το Blogger.