Ads Top

«Tελειώνουν» από τον ΠΑΟΚ το «παιδί» του Ίβιτς – Φοβάται «παρατράγουδα» ο Μίχελ και τον διώχνει!


Αν ήταν στο χέρι του Σλοβάκου τεχνικού διευθυντή θα τον πουλούσε και …χθες! Έτσι κι αλλιώς, όμως, το μέλλον του στον δικέφαλο δεν είναι …ευοίωνο! Τι συνέβη στην ομάδα;

Ο λόγος για τον Αμρ Ουάρντα, που από χθες βρίσκεται μαζί με την αποστολή του ΠΑΟΚ στην Ολλανδία και σήμερα ξεκίνησε ατομικό πρόγραμμα, για να φτάσει στα επίπεδα ετοιμότητας των υπολοίπων παικτών του Δικεφάλου του Βορρά. Το γυαλί, όμως, με τον Αιγύπτιο έχει …ραγίσει και δεν ξανακολλάει.

Τα απανωτά παραπτώματά του, με τελευταίο αυτό της μη προσέλευσής του για εργομετρικές εξετάσεις δύο ημέρες πριν ο ΠΑΟΚ μεταβεί στην Ολλανδία, έχουν δυσχεραίνει πολύ τη θέση του Αιγύπτιου, για τον οποίο οι "ασπρόμαυροι" έδωσαν έναν …σκασμό χρήματα στον Παναιτωλικό τον περασμένο Γενάρη παρά το ότι ήταν πασίγνωστο στο Αγρίνιο πως ο Ουάρντα έχει μία …ροπή στα "παρατράγουδα".

Έτσι, ακόμα κι αν στον ΠΑΟΚ λένε πως ο 23χρονος ποδοσφαιριστής θα έχει μία ακόμα τελευταία ευκαιρία, το sportdog.gr έμαθε πως ο Λούμπος Μίχελ έχει ενεργοποιήσει όλες τις "άκρες" του για να βρει ομάδα να τον παραχωρήσει με δανεισμό, αν και δεν θα είχε φυσικά κανένα πρόβλημα να τον παραχωρήσει και με μεταγραφή, για να απαλλαγεί μια και καλή από το συμβόλαιό του που ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2020.

Η αλήθεια, βέβαια, είναι πως ο Ουάρντα δεν αποτέλεσε επιλογή του πρώην ρέφερι, αλλά του Βλάνταν Ίβιτς, αλλά ακόμα και έτσι η ...καυτή πατάτα είναι τώρα στα χέρια του Σλοβάκου αθλητικού διευθυντή…

*sportdog.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.