Ads Top

Tρομερά πράγματα στον ΠΑΟΚ - "Έκλεισε" πορτιέρο ο Μίχελ, αλλά ο Σαββίδης ...φέρνει άλλον - Δείτε ποιον!


Γιατί καθυστερεί η υπόθεση «τερματοφύλακας» στον Δικέφαλο του Βορρά; Ποιον επιθυμεί να φέρει ο τεχνικός διευθυντής, ποιον το αφεντικό της ομάδας;

Στην …τσίτα είναι οι οπαδοί του ΠΑΟΚ, αφού οι ημέρες περνάνε και στην ομάδα τους ακόμα δεν έχει έρθει ο βασικός τερματοφύλακας.

Σε …αναμμένα κάρβουνα βέβαια βρίσκεται και ο Αλεξάνταρ Στανόγεβιτς, μιας και οι επιλογές του παραμένουν οι Σιαμπάνης, Μελίσσας και ο Μούτσα.

Λέγεται και γράφεται πως η σημερινή ημέρα θα είναι καθοριστική για την περίπτωση του Γκιγιέρμο Οτσόα, που σίγουρα έχει γίνει ένα …σίριαλ που έχει "κουράσει" τον κόσμο του Δικεφάλου του Βορρά, ενώ stand by εξακολουθεί να βρίσκεται ο Ροντρίγκο Ρέι.

Σε ποδοσφαιρικά στέκια κυκλοφορεί όμως και πως ο Λούμπος Μίχελ έχει "κλείσει" τον Ρέι, αλλά το θέμα "κολλάει" στην επιθυμία του Γιώργου Σαββίδη να έρθει στην Τούμπα ο Οτσόα, αφού τον θεωρεί πολύ καλύτερο τερματοφύλακα από τον Αργεντινό της Γοδόι Κρουζ.

Όπως φαίνεται ωστόσο, ο Οτσόα ναι μεν έχει στα χέρια του μία πολύ καλή πρόταση από τον ΠΑΟΚ αλλά δεν "καίγεται" να αγωνιστεί στην Ελλάδα και περιμένει πρόταση από τη Γαλλία, ενώ αντίθετα ο Ρέι θέλει σαν …τρελός να φτιάξει βαλίτσες και να αγωνιστεί στους "ασπρόμαυρους".

Όπως και να έχει το θέμα, ο ΠΑΟΚ έχει καθυστερήσει χαρακτηριστικά στην όλη υπόθεση και πρέπει άμεσα να βρεθεί η λύση, που θα δώσει τη δυνατότητα στον Λούμπος Μίχελ να "τρέξει" και τις άλλες μεταγραφικές εκκρεμότητες πλην αυτή του περιφερειακού επιθετικού, αφού όλα δείχνουν πως τις επόμενες ώρες θα οριστικοποιηθεί η επιστροφή του Ρόμπερτ Μακ στην Τούμπα.

*sportdog.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.