Ads Top

"Έκρηξη" Αλέφαντου για Ρισβάνη, Γιαννιώτα – Tι λέει για Χάσι και μεταγραφές - "Δώσε 100 εκατ. για τον... "!


Τι γνώμη έχει ο Έλληνας προπονητής για τα "κοψίματα" του Αλβανού τεχνικού και γιατί δε σχολιάζει τους παίκτες που πήρε ο Ολυμπιακός; Ποιον βλέπει για ...αντι-Ρονάλντο;

Πρώτα απ' όλα δε γίνεται να μη σχολιάσω το θάνατο του Κυριακού που τον ήξερα προσωπικά και πολύ καλά μάλιστα. Ήταν φοβερός άνθρωπος. Με αγαπούσε και με τιμούσε. Τον Πανελλήνιο τον έσωσε, εκεί που θα πτώχευε ο σύλλογος, μπήκε ο Κυριακού και έζησε ο Πανελλήνιος τη χρυσή εποχή. Όχι μόνο άψογος απέναντι σε αθλητές και προπονητές, αλλά και στους φτωχούς των γύρω περιοχών, γίνονταν συσσίτια στην αίθουσα! Δεν τα ξέρει ο κόσμος αυτά.

Έρχονταν κόσμος και κοσμάκης, φτωχοί πολλοί, και έπαιρναν μία και δύο μερίδες ο καθένας, ωραία γεύματα, καλό φαί. Τα βράδια ερχόταν ο Κυριακού και καθόταν μαζί μας. Ήταν και Ολυμπιακός μεγάλος, με φώναζε και με ρωτούσε για τον Ολυμπιακό, του έκανα αναλύσεις. Τα λέω μέσα από την καρδιά μου γιατί τον έζησα. Στεναχωρηθήκαμε στον Πανελλήνιο για το θάνατό του.

Πάμε τώρα στον Ρισβάνη. Θα είχατε διαπιστώσει ότι ενώ τον γούσταρα και έλεγα ότι έχει πολλά προσόντα, στις τελευταίες στήλες το είχα αλλάξει και έλεγα συνέχεια ότι δεν έχει πάρει βελτίωση στην έκρηξη, δεν έχει δουλέψει, και ότι πρέπει να δουλέψει πολύ εκεί αλλιώς στον Ολυμπιακό δεν θα μπορέσει.

Διότι εξηγούσα ότι άλλο να παίζεις στη μεγάλη περιοχή μιας ομάδας που αμύνεται, και άλλο στον Ολυμπιακό που θα έχει ανοιχτό πέλαγος πίσω του. Δεν δουλεύουν όπως πρέπει τα παιδιά αυτά, γι' αυτό ταλαιπωρούνται. Θα τα πω και για άλλους διότι βλέπω να μένουν στάσιμοι, μην είστε τεμπέληδες ρε!

Εγώ είμαι με τον Χάσι λοιπόν, καλά έκανε και τους έκοψε! Αν δίνει έμφαση στην ταχύτητα αυτός ο προπονητής, είμαι μαζί του. Και τον Ρισβάνη και τον Βιάνα και τον Ντα Κόστα καλά έκανε και τους έκοψε! Θέλει γρήγορο σέντερ μπακ ο Ολυμπιακός.

Το ποδόσφαιρο ξεκινάει από την άμυνα αλλά να έχεις γρήγορους παίκτες. Τις καλύτερες στιγμές του ο Ολυμπιακός τα τελευταία χρόνια τις έζησε με Χολέμπας, Τοροσίδη, Αβραάμ, Μέλμπεργκ.

Και για Κασάμι τα έλεγα, βαρύς παίκτης, δεν τον ήθελα πίσω από την Αγγλία και το είχα πει ξεκάθαρα. Δεν μπορείς να μην παίζεις στη Νότιγχαμ που σώθηκε με δυσκολία στη β' κατηγορία.

Και Γιαννιώτα δεν ήθελα ποτέ, από την πρώτη φορά που είχε έρθει έβγαινα και έλεγα "τρίχες, δεν μπορείς με ύψος ...1.20 να παίξεις εξτρέμ στον Ολυμπιακό και να μην σκοράρεις κιόλας". Αν είσαι κοντός, πρέπει να κάνεις αγγέλους, πρέπει να είσαι ο παικταράς και να σκοράρεις. Αλλιώς τι να σε κάνω.

Καλύτερα να δώσεις ευκαιρία στον Μανθάτη σε αυτή τη θέση που είναι πολύ νέο παιδί και μπορεί να εξελιχτεί, έχει ταχύτητα και μπούκα, έχει τεχνική, αρκεί να δουλέψει τα σουτ του. Αυτός έχει ελπίδες να δουλέψει πολύ και να εξελιχτεί. Ο άλλος, Γιαννιώτας ήταν και έμεινε Γιαννιώτας.

Για τους ξένους που παίρνει ο Μαρινάκης ακούω ότι είναι καλοί παίκτες, θέλω όμως να τους δω. Όταν τους δω, θα σας πω.

Πάμε τώρα στον Εμπαπέ. Δώστε και πάνω από 100 εκ. ευρώ, είναι ο μόνος παίκτης στον κόσμο που βλέπω ότι μπορεί να έχει εξέλιξη που θα διαδεχτεί κάποια στιγμή τον Ρονάλντο.

18 χρονών με μεγάλη ταχύτητα, ωραία σωματκά προσόντα, όχι ζουμπάς, με σπουδαία τεχνική και ντρίμπλα, παικταράς. Παικταράς. Ο σέντερ φορ του μέλλοντος. Πρέπει να πάει στη Ρεάλ να χαλάσει κόσμο.

Μεγάλη μπάλα ξέρει και ταχύτητα μεγάλη έχει, του τα έδωσε όλα ο Θεός. Αρκεί να έχει το πάθος και το ζήλο που είχε ο Ρονάλντο. Διότι ο Ρονάλντο δούλεψε πολύ σκληρά για να έχει το σώμα του και τη φυσική του κατάσταση εκεί που τα έχει και τα διατηρεί, και για να νικάει να νικάει να νικάει κάθε εβδομάδα. Μετράει πολύ ο χαρακτήρας, να είσαι σκύλος, εγωιστής. Αν πάει έτσι ο Εμπαπέ, με τέτοια νοοτροπία, θα χαλάσει κόσμο. Του ταιριάζει η Ρεάλ. Και με τον Ρονάλντο χωράνε μαζί οι δυο τους μπροστά.

*sportdog.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.