Ads Top

Έτσι θα… αποζημιωθεί o Ολυμπιακός για τις μεταγραφές - «Ψήνεται» πώληση με απίστευτο ποσό!


Οι Ερυθρόλευκοι έχουν ξοδέψει πολλά χρήματα, αλλά μπορούν να τα… πάρουν πίσω με βάση τα όσα ακούγονται για «χρυσό» deal. Τα ποσά ξεφεύγουν από τα ελληνικά δεδομένα!

Ο Ολυμπιακός έχει προκαλέσει πολύ θετικές εντυπώσεις με τον τρόπο που κινείται στο μεταγραφικό παζάρι αυτό το καλοκαίρι. Όχι μόνο έχουν αποκτηθεί ποιοτικοί παίκτες με καλά βιογραφικά (π.χ. Καρσελά, Εμενίκε, Οφόε) στις θέσεις που «πονούσε» η ομάδα, αλλά αυτό έχει γίνει και με το αζημίωτο, γεγονός που ικανοποιεί ιδιαιτέρως τους φίλους της ομάδας.

Άλλωστε, δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητο το γεγονός ότι οι Ερυθρόλευκοι έχουν δαπανήσει περίπου 18 εκατομμύρια ευρώ για την ενίσχυσή τους φέτος, ποσό σχεδόν τετραπλάσιο σε σχέση με την περυσινή σεζόν.

«Χρυσό» deal για Ρέτσο

Πάντως, δεν αποκλείεται ο Ολυμπιακός να πάρει πίσω όλα τα χρήματα που έχει δαπανήσει με μια και μόνο πώληση!

Αναφερόμαστε στον Παναγιώτη Ρέτσο, ο οποίος εντυπωσιάζει και θεωρείται τεράστιο ταλέντο. Μάλιστα, σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, στην ευρωπαϊκή πιάτσα των μάνατζερ λέγεται ότι ο μικρός κοστολογείται στα 18 εκατομμύρια ευρώ. Σαφώς πρόκειται για ένα τεράστιο ποσό, ενδεικτικό της ποιότητας του νεαρού αμυντικού, και φυσικά σε περίπτωση που έρθει μια τέτοια πρόταση θα είναι πολύ δύσκολο για τους Πειραιώτες να αρνηθούν, αφού θα τους επιτρέψει να καλύψουν σχεδόν όλα τα μεταγραφικά έξοδά τους και να συνεχίσουν να ενισχύονται ακόμα περισσότερο!

Καμία εξέλιξη με Ελισέου

Σχετικά με την αναζήτηση αριστερού μπακ, είναι ένα θέμα που παραμένει ακόμα ανοιχτό για τον Ολυμπιακό. Γι’ αυτόν τον λόγο συνεχίζει να γράφεται το όνομα του Πορτογάλου Ελισέου, ωστόσο προς το παρόν δεν υπάρχει κάποια εξέλιξη. Ο παίκτης είναι σε διακοπές και δεν είχε καμία επικοινωνία ούτε ο ίδιος ούτε ο ατζέντης του με τους ανθρώπους των πρωταθλητών Ελλάδος.

Τα δεδομένα για Ζντιέλαρ

Στο θέμα των αποχωρήσεων, υπάρχουν εξελίξεις με τον Σάσα Ζντιέλαρ, καθώς ενδιαφέρον για την απόκτησή του έχει εκφράσει ο Πανιώνιος. Πάντως, η πλευρά του παίκτη και ο εκπρόσωπός του, Φάλι Ραμαντάνι, δεν «ψήνονται» ιδιαίτερα με αυτή την προοπτική και προτιμούν ομάδα του εξωτερικού.

*sportdog.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.