Ads Top

Έχει «ξεφύγει» ο Ολυμπιακός – Απίστευτο deal με τρελά χρήματα αλλά ...λιγότερα απ' τον αντίπαλο!


Tέτοια συμφωνία στην Ελλάδα μόνο οι ερυθρόλευκοι μπορούν να κάνουν! Πώς είναι δυνατόν, δηλαδή, να δίνουν 800 χιλιάδες πιο λίγα για τον ίδιο άσο και να κερδίζουν;

Με εντυπωσιακούς ρυθμούς συνεχίζονται οι μεταγραφικές κινήσεις στον Ολυμπιακό, καθώς οι Πειραιώτες κόντρα σε όσους ...βιάζονταν και ασκούσαν κριτική για καθυστερήσεις, κατάφεραν να φέρουν στο Λιμάνι τους παίκτες που ήθελαν και σχετικά νωρίς.

Η φετινή πολιτική του Ολυμπιακού στις μεταγραφές έχει αποδειχθεί άκρως επιτυχημένη, τουλάχιστον στα ...χαρτιά, καθώς για την επίθεση έφερε τον Εμενίκε, για τα άκρα τον Καρσελά και για τα χαφ τον Οφόε, όταν και για τους τρεις είχε κυκλοφορήσει στις αρχές των διαπραγματεύσεων ότι πολύ δύσκολα θα έρθουν στην Ελλάδα.

Οι Πειραιώτες, όμως, δουλεύοντας μεθοδικά και χωρίς να …προκαλούν ντόρο, έκλεισαν τους παίκτες που ήθελε ο Μπέσνικ Χάσι, με τελευταίο τον κεντρικό αμυντικό Γιάγκος Βούκοβιτς.

Ο Σέρβος στόπερ έφτασε στην Ελλάδα την Τετάρτη το απόγευμα και θα αποτελέσει την όγδοη καλοκαιρινή μεταγραφή των Ερυθρολεύκων, οι οποίοι, όμως, δε θα σταματήσουν, αφού υπάρχει και …συνέχεια.

Πάντως, για τον Βούκοβιτς το deal ήταν εξαιρετικό και θα πρέπει να θεωρηθεί μεγάλη επιτυχία η ολοκλήρωση της μεταγραφής του, ειδικά από τη στιγμή που είχε μπει στο …κόλπο και η ισχυρή οικονομικά Φενέρ. Οι Πειραιώτες "έκλεισαν" τον παίκτη δίνοντας 2,2 εκατ. ευρώ στην Κόνιασπορ και τριετές συμβόλαιο στον ίδιο, με τις απολαβές του να φτάνουν στο 1 εκατομμύριο ευρώ ετησίως.

Πρόκειται για ένα εντυπωσιακό deal, ειδικά όσον αφορά την τιμή αγοράς του Βούκοβιτς, καθώς η Φενέρ έδινε περισσότερα από 3 εκατομμύρια στην Κόνιασπρο για να …προλάβει τον Ολυμπιακό. Ωστόσο, οι Πειραιώτες κινήθηκαν εξαιρετικά και κατάφεραν να ολοκληρώσουν τη συμφωνία με περίπου 800.000 ευρώ λιγότερα, με την τουρκική ομάδα ουσιαστικά να "αποσύρεται", όπως σας ενημερώσαμε με χθεσινό ρεπορτάζ, μετά τη συμφωνία για τη μεταγραφή του Εμενίκε στο Λιμάνι.

Η εξέλιξη αυτή σε καμία περίπτωση δεν ήταν τυχαία. Οι μεταγραφές είναι …σύνθετη υπόθεση και οι σύλλογοι θα πρέπει να δουλεύουν γρήγορα και σωστά, για να μπορούν να παίρνουν τους παίκτες που θέλουν στην τιμή που θέλουν.

*sportdog.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.