Ads Top

Ψήνεται απίθανη "τράμπα" στο Λιμάνι με Φιγκέιρας; - "Παίζει" το "μπαμ" με Ζντιέλαρ, "άκυρο" για Μανθάτη!


Ποιο καλό όνομα απ' το εξωτερικό έρχεται στο προσκήνιο για τους "ερυθρόλευκους", αν και εφόσον αποχωρήσει ο Πορτογάλος αμυντικός; Τι συμβαίνει με τους "φευγάτους" του Χάσι...


Στον Ολυμπιακό είναι με το... ενάμιση πόδι στα πλέι οφ του Europa League, μετά το θριαμβευτικό πέρασμα από το Βελιγράδι, με αποτέλεσμα η διοίκηση να προχωράει χωρίς πίεση τον μεταγραφικό της σχεδιασμό.

Μόνο τυχαίο δεν είναι, άλλωστε, πως τις τελευταίες μέρες κάνουν την εμφάνισή τους στον Τύπο νέα ονόματα ως υποψήφιοι στόχοι των πρωταθλητών, όπως αυτό του Ντανιέλ Καρίσο, του Πορτογάλου αμυντικού της Σεβίλλης.

Η "τράμπα" με Φιγκέιρας

Όπως γράφει σήμερα το ΦΩΣ, ο έμπειρος διεθνής άσος βρίσκεται στο στόχαστρο των Ερυθρολεύκων κι αυτό φαίνεται να ισχύει, αλλά στην περίπτωση που αποχωρήσει ο Ντιόγκο Φιγκέιρας.

Ο δεξιός μπακ του Ολυμπιακού έχει τον ίδιο μάνατζερ με τον Ντανιέλ Καρίσο, με αποτέλεσμα η περίπτωση του έμπειρου αμυντικού να έχει προταθεί ως "αντιστάθμισμα" στους Πειραιώτες, που ψάχνουν για δεδομένα για στόπερ, αν και εφόσον έρθει πρόταση για την αγορά του Ντιόγκο Φιγκέιρας.

Πάντως, η αλήθεια είναι ότι τα δεδομένα έχουν αλλάξει κάπως για τον δεξιό μπακ των Πειραιωτών, μετά την εκπληκτική του εμφάνιση κόντρα στην Παρτιζάν και, όπως σας έχουμε ξαναγράψει, στο Λιμάνι κάνουν, πια, δεύτερες σκέψεις σχετικά με το αν πρέπει να τον παραχωρήσουν.

Τι ισχύει για Ζντιέλαρ, Μανθάτη

Την ίδια στιγμή, στον Ολυμπιακό κοιτάζουν και τις αποχωρήσεις, με τον Σάσα Ζντιέλαρ, που δε βρίσκεται στα βασικά πλάνα του Μπέσνικ Χάσι, να ακούγεται τις τελευταίες ώρες ότι "φλερτάρει" με τη Φιορεντίνα.

Η συγκεκριμένη πληροφορία έχει βάση, καθώς ο νεαρός άσος έχει μάνατζερ τον Φαλί Ραμαντάνι, ο οποίος διατηρεί εξαιρετική συνεργασία με την ιταλική ομάδα, επομένως το συγκεκριμένο deal μπορεί να γίνει, αν και ακόμα δεν υπάρχουν προχωρημένες συζητήσεις.

Όσον αφορά τα όσα γράφτηκαν για τον Κώστα Μανθάτη και το ενδεχόμενο να συνεχίσει ως δανεικός στη Ζούλτε Βάρεγκεμ, φαίνεται πως δεν υπάρχει σοβαρό ενδιαφέρον από τη συγκεκριμένη βελγική ομάδα.

sportdog
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.