Ads Top

Υπογράφει σε μεγάλη ελληνική ομάδα ο Ιντέγε!


Ένα 6μηνο στην Κίνα και ο Νιγηριανός πρώην φορ του Ολυμπιακού πρόλαβε να γίνει ξένο σώμα. Η Tianjin Teda τον δίνει με πώληση ή δανεισμό, αυτός τραβάει το σχοινί και έρχεται Αθήνα που είναι η οικογένεια του ενώ οι μάνατζερ του ψάχνουν την επόμενη ομάδα του.

Το Contra.gr και η στήλη "ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ" είχαν αποκαλύψει το περασμένο Σάββατο πως ο  Μπράουν Ιντέγε είναι... δυστυχισμένος στην Κίνα και θέλει να φύγει. Επίσης, πως είχε ρίξει, ο ίδιος, γέφυρες επιστροφής του στον Ολυμπιακό αλλά ήταν πολλά τα λεφτά...

Οι εξελίξεις όμως, στην υπόθεση Ιντέγε, απ' όσο φαίνεται, τρέχουν. Κι αυτό γιατί ο διεθνής Νιγηριανός επιθετικός δεν αντέχει που η Tianjin Teda τον υποβίβασε στην δεύτερη ομάδα της, θεωρεί πως παραβιάστηκαν οι όροι του συμβολαίου του και ετοιμάζεται να τραβήξει το σχοινί ακόμη και να το σπάσει, πηγαίνοντας στα άκρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες τόσο από τη Νιγηρία όσο κι από την πιάτσα των ατζέντηδων, ο Μπράουν Ιντέγε είναι αποφασισμένος να έρθει στην Ελλάδα, στην οποία βρίσκεται ακόμη η οικογένειά του. Μάλιστα έχει ζητήσει από τους εκπροσώπους του να κοιτάξουν -εκτός του Ολυμπιακού- και στις υπόλοιπες της ελληνικής Big 4, για το αν υπάρχει ενδιαφέρον. Μάλιστα είναι αποφασισμένος να κάνει γενναίες υποχωρήσεις, σε σχέση με τα 3,5 μύρια που "καθαρίζει" εκεί.

Η Tianjin Teda τον παραχωρεί, είτε με πώληση είτε δανεικό, και ο Ιντέγε στην Ελλάδα προτείνεται με καθαρές ετήσιες αποδοχές 1,2  εκατομμύρια ευρώ. Σύμφωνα δε με τον μανατζερικό μύθο εκτός από τον Ολυμπιακό (που αυτοπροτάθηκε) έχει προταθεί και σε ΑΕΚ, Παναθηναϊκό...

*contra.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.