Ads Top

«Ανακατατάξεις» στον Ολυμπιακό: «Βέλος» χτυπάει τον Κούτρη και… νέος προπονητής στο βάθος!


Τι γίνεται με τον Λεονάρντο Κούτρη και πώς θα αντιδράσει ο νεαρός μπακ του Ολυμπιακού; Στο βάθος και νέος… προπονητής για τους ερυθρόλευκους. Όλο το παρασκήνιο.

Στον ποδοσφαιριστή που θα ενισχύσει ακόμα περισσότερο το αριστερό άκρο της άμυνας κατέληξε ο Ολυμπιακός και δεν είναι άλλος από τον Χρβόγε Μίλιτς της Φιορεντίνα.

Ο διεθνής Κροάτης φέρεται να έχει συμφωνήσει με τους Ερυθρόλευκους και θα πιάσει... λιμάνι με τις ευλογίες του μάνατζερ Ραμαντάνι. Ο τελευταίος ήταν αυτός που μεσολάβησε για να έρθει στον Ολυμπιακό ο Μπεσνίκ Χάσι και οι σχέσεις του με την Φιορεντίνα είναι εξαιρετικές. Δεν είναι τυχαίο το γεγονός πως και οι τρεις τελευταίο τεχνικοί διευθυντές τον "βιόλα" ήταν δικά του "παιδιά".

Όσο για τον Μίλιτς... Ο 28χρονος μπορεί να μην είναι "βέλος" που γράφει σήμερα ο Πρωταθλητής, όμως εντάσσεται στο πλαίσιο του να έρθει κάποιος για να δώσει βάθος στην συγκεκριμένη θέση, χωρίς βέβαια να κόψει την φόρα του Λεονάρντο Κούτρη, που έχει μπει στην χρονιά με... σπασμένα φρένα.



Εδώ βέβαια προκύπτει και το ερώτημα: πώς γίνεται να αποκτηθεί αμυντικός με 1,5 εκ. ευρώ για να μην είναι βασικός; Ούτε βέβαια σημαίνει ότι όποιος πάει σε μια ομάδα παίρνει και φανέλα βασικού... σπίτι του.

Στην απίθανη περίπτωση να "χαλάσει" του Μίλιτς, υπάρχει και το νούμερο 2 στη λίστα του Ολυμπιακού για τη θέση, που δεν είναι άλλος από τον Γιούρε Μπάλκοβιτς, ο οποίος με τον έναν ή τον άλλο τρόπο θα βρίσκεται "υπό παρακολούθηση" από τους Πειραιώτες.

Τι συμβαίνει με Καμπιάσο - Τσόρι

Νέος... προπονητής στον ορίζοντα για τον Ολυμπιακό! Ο Εστεμπάν Καμπιάσο ετοιμάζεται να βγάλει δίπλωμα προπονητικής (UEFA PRO), με τους Ερυθρόλευκους να έχουν πάντα ανοικτό ένα ανάλογο πόστο για τον Αργεντινό, αν και όταν αποφασίσει να επιστρέψει στην ομάδα.

Κάτι παρόμοιο ενδέχεται να συμβεί και με τον Τσόρι όταν κρεμάσει τα παπούτσια του. Και οι δύο είναι αγαπημένα παιδιά του Ολυμπιακού, που θέλει να τους δώσει θέσεις σε πόστα για να μεταδώσουν τις τεράστιες ποδοσφαιρικές τους γνώσεις.

sportdog
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.