Ads Top

Μακ: «Εγώ ξεκίνησα… τον πόλεμο στην Τούμπα – Τώρα δεν συμπεριφέρονται έτσι στον ΠΑΟΚ»


Ο Ρόμπερτ Μακ σε νέα συνέντευξή του στην σελίδα της ΠΑΕ στο Facebookθυμάται τα όσα είχαν γίνει στον ημιτελικό Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό, πριν φύγει, ενώ αποκαλύπτει ποιο πρόσωπο τον… πίεσε να γυρίσει στην Ελλάδα και στην Τούμπα!

Αναλυτικά:

Για την υπογραφή του πρώτου συμβολαίου:
«Το θυμάμαι. Ήταν στην Ολλανδία η πρώτη μου υπογραφή στον ΠΑΟΚ. Ερχόμουν από τη Γερμανία. Ήταν το πρώτο μου βήμα για μια καινούργια πρόκληση. Τώρα, αυτό είναι ένα άλλο καινούργιο βήμα και θα δούμε που θα με πάει αυτό. Δεν ήξερα πως θα είναι. Ήταν κάτι καινούργιο για μένα, να έρθω στην Ελλάδα, να ξεκινήσω μια οικογένεια. Ήταν διαφορετικά από τη Γερμανία και την Αγγλία, γιατί τότε ήμουν μικρός. Έχω αλλάξει πολύ πλέον, έχω μεγαλώσει, τότε ήμουν με την κοπέλα μου, τώρα είναι γυναίκα μου και έχω οικογένεια με δύο παιδιά. Ήταν δύο υπέροχα χρόνια τα πρώτα μου στον ΠΑΟΚ. Η πρώτη σεζόν δεν κύλησε όπως την περίμενα, αλλά η δεύτερη ήταν φανταστική. Ο ΠΑΟΚ και η Θεσσαλονίκη μου έδωσαν πολλή αγάπη και δεν το ξεχνάω αυτό».

Για το γκολ μέσα στη Ντόρτμουντ:
«Είναι κάτι που δεν ξεχνάς. Είναι κάτι ξεχωριστό, ακόμα και αν δεν κυνηγούσαμε κάτι γιατί είχαμε αποκλειστεί. Είχαμε δείξει όμως χαρακτήρα. Το να κερδίζεις στην έδρα της Ντόρτμουντ, κόντρα σε μια από τις πιο μεγάλες ομάδες του κόσμου, δεν είναι καθημερινό. Θυμάμαι που έτρεχα προς τους οπαδούς να το πανηγυρίσω. Ήταν πάρα πολλοί τότε στο γήπεδο και μας στήριζαν, παρότι δεν είχε βαθμολογικό ενδιαφέρον το παιχνίδι. Είναι μια στιγμή που θα θυμάμαι για πάντα».

Για το πρώτο του παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ εναντίον της Ζίμπρου:
«Το θυμάμαι, δεν ήταν καλό παιχνίδι. Είχαμε χάσει 1-0. Ήταν το πρώτο μου επίσημο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, αλλά δεν έχω καλές αναμνήσεις, γιατί χάσαμε και δεν είχαμε παίξει καλά. Μετά όμως, κερδίσαμε με 4-0 στην Τούμπα και πήραμε την πρόκριση. Ήταν το πρώτο μου επίσημο ευρωπαϊκό παιχνίδι, γιατί δεν είχα ξαναπαίξει σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις πριν. Ήταν κάτι ξεχωριστό, αλλά όχι και τόσο γιατί δεν κερδίσαμε».

Για τη φωτογραφία του μπροστά στη Θύρα 4:
«Είναι πολύ ξεχωριστοί, είναι μια μεγάλη οικογένεια για μένα, μου έχουν δώσει πολλή αγάπη. Οι οπαδοί μπήκαν μέσα μου, είναι φανταστικό συναίσθημα να σκοράρεις στη γεμάτη Τούμπα. Είναι κάτι τρελό. Η Θύρα 4, ειδικά όταν παίζουμε μεγάλα παιχνίδια, δύο ώρες πριν το παιχνίδι μπορείς να καταλάβεις την ατμόσφαιρα. Είναι φανταστικό να τους έχεις δίπλα σου, υπάρχουν και οι στιγμές όταν χάνεις που δεν είναι μαζί σου, αλλά αυτό γίνεται παντού. Ο κόσμος του ΠΑΟΚ και η Θύρα 4 είναι κάτι πολύ σημαντικό και εκτιμώ πολύ το γεγονός ότι ταξιδεύουν μαζί μας όσο μπορούν με τις οικονομικές συνθήκες που υπάρχουν στην Ελλάδα».

Για το χατ-τρικ του με τη Μπρόντμπι:
«Είναι το πρώτο και μοναδικό χατ-τρικ στην καριέρα μου. Ήταν μια πολύ σημαντική βραδιά, είχαμε παίξει πολύ καλά. Είχαμε κερδίσει 5-0 και έβαλα τρία εγώ. Ο Πέλκας όμως είχε βάλει το πιο ωραίο. Μετά περάσαμε στους ομίλους και παίξαμε με τη Ντόρτμουντ. Είναι μια νύχτα που δεν ξεχνάω και ελπίζω να έρθουν και άλλα χατ-τρικ. Βέβαια, τέτοιες βραδιές δεν έρχονται κάθε μέρα».

Με τη γυναίκα του και το πρώτο του παιδί:
«Μόλις είχε γεννηθεί ο πρώτος μου γιος. Γεννήθηκε τον Αύγουστο και μετά ήρθαν μαζί μου στην Ελλάδα. Είναι κάτι που επίσης δεν ξεχνάς, παρότι δεν έχει να κάνει με το ποδόσφαιρο. Για μένα, η οικογένεια μου είναι τα πάντα και τα δύο παιδιά μου με κάνουν πολύ χαρούμενο. Η γυναίκα μου με στηρίζει πολύ και χωρίς αυτούς δε θα μπορούσα να είμαι αυτός που είμαι. Είχε μαζέψει τα πράγματα πριν δύο μήνες για να έρθουμε τώρα στη Θεσσαλονίκη! Είχε πολύ μεγάλο ποσοστό στην απόφαση μου να επιστρέψω στον ΠΑΟΚ και μπορώ να πω ότι με… πίεσε να επιστρέψω!

Για το πρώτο του γκολ με τον ΠΑΟΚ στον επαναληπτικό με τη Ζίμπρου:
«Ήταν το πρώτο μου παιχνίδι στην Τούμπα με τον ΠΑΟΚ. Ήμουν πολύ χαρούμενος και ο κόσμος με ώθησε να πανηγυρίσω. Είναι πολύ δυνατός ο θόρυβος όταν σκοράρεις σε αυτό το γήπεδο».

Για τη φωτογραφία με τον Μήτσιο:
«Ξεκίνησα τον… πόλεμο στην Τούμπα! Μετά από αυτό, δεν είχα ξαναζήσει κάτι παρόμοιο με αυτά που έγιναν. Το κουβαλούσα μέσα μου ακόμα και όταν ήμουν στη Ζενίτ, όλοι με ξέρουν ότι είμαι ήρεμος. Ήταν ημιτελικός του Κυπέλλου και μετά από αυτή τη στιγμή, δε μπορούσα να ελέγξω τον εαυτό μου, ήταν σαν να ήταν κάποιος άλλος. Συνολικά αν δούμε την πορεία, χάρηκα που είχα αυτή την αντίδραση παρότι δεν τελειώσαμε το Κύπελλο και δέχτηκα κίτρινη κάρτα. Θέλω να πιστεύω ότι από εκείνη τη στιγμή και μετά άλλαξε κάτι στη συμπεριφορά που είχε ο ΠΑΟΚ. Ελπίζω να έχουν αλλάξει κάποια πράγματα στο ελληνικό ποδόσφαιρο και ελπίζω να μην ξανασυναντήσω το συγκεκριμένο διαιτητή, όχι γιατί δε μπορώ να τον κοιτάξω στα μάτια, αλλά γιατί δεν ήμουν εγώ και μου έμεινε και το παρατσούκλι Mad Mak».

Για το τελευταίο του γκολ με τη φανέλα του ΠΑΟΚ:
«Ήταν στο παιχνίδι με τον Πανιώνιο για τα πλέι οφ, δεν είχα παίξει με τον Παναθηναϊκό γιατί είχα πάει στην εθνική για το Euro. Σε κάθε παιχνίδι που μπαίνω θέλω να σκοράρω. Αυτό είναι το πιο σημαντικό, να βοηθάω την ομάδα, είμαι πάντα αισιόδοξος».

sportdog
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.