Ads Top

Αυτές τις δυο μεταγραφές φέρνει ο... Άγιαξ!


Μετά την ήττα με 4-2 από τον "Αίαντα" στο φιλικό του Σαββάτου, ερρίφθη ο κύβος στον ΠΑΟΚ αναφορικά με το σε ποιες θέσεις θέλει ενίσχυση η ομάδα! Έρχονται άμεσα δύο παίκτες!

Οι Αλεξάνταρ Στανόγεβιτς και Λούμπος Μίχελ αποφάσισαν πως οι προτεραιότητες είναι η απόκτηση ενός μέσου και ενός σέντερ μπακ.

Ο Σέρβος τεχνικός φέρεται να ζήτησε έναν υψηλόσωμο χαφ, ο οποίος θα συμμετέχει στην αμυντική λειτουργία και το δημιουργικό παιχνίδι της ομάδας του. Μάλιστα, εκείνο που αποφασίστηκε είναι πως οι Θεσσαλονικείς θα κινηθούν για την αγορά του συγκεκριμένου ποδοσφαιριστή, ο οποίος θα προέρχεται από την ισπανική ή την ιταλική αγορά. Αυτό προκύπτει από την προεργασία που έχει κάνει ο Μίχελ.

Για τον στόπερ, τώρα, ο 44χρονος τεχνικός ζήτησε έναν ελεύθερο ή δανεικό παίκτη, ώστε να είναι χαμηλότερο το κόστος και να μην επιβαρυνθεί ο σύλλογος. Ο παίκτης θα είναι ένας δυναμικός αμυντικός, ο οποίος θα αποτελέσει τον ηγέτη της άμυνας.

Τέλος, όσον αφορά στον σέντερ φορ, θα γίνει κίνηση μόνο αν προκύψει κάποια ενδιαφέρουσα περίπτωση, σε συνδυασμό με μία πιθανή αποχώρηση επιθετικού από το υπάρχον ρόστερ.

*sportdog.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.