Ads Top

"Ψήνεται" διαζύγιο-βόμβα στον ΠΑΟΚ - Ψάχνουν ομάδα για κορυφαίο όνομα - Γιατί θέλουν να τον διώξουν!


Ο Μίχελ έχει βγει στην αγορά, ωστόσο υπάρχει ένα μεγάλο «αγκάθι». Τι συνέβη στην προετοιμασία και ποια η άποψη των οπαδών του Δικεφάλου, για τον συγκεκριμένο παίκτη.


Πέρασαν οι εποχές που ο Στέφανος Αθανασιάδης ήταν το πρώτο «βιολί» στην επίθεση του ΠΑΟΚ. Από τον περασμένο Γενάρη υπάρχει ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς που… βγάζει μάτια και εδώ και λίγες ημέρες έχει επιστρέψει και ο Ρόμπερτ Μακ, με τον Αλεξάνταρ Στανόγεβιτς να τους προορίζει για το βασικό επιθετικό δίδυμο στο 4-4-2 που έχει στο μυαλό του.

Η φετινή σεζόν είναι η τελευταία του πλουσιοπάροχου συμβολαίου που υπέγραψε ο Κλάους τον Σεπτέμβριο του 2014 και τον έκανε τον πιο ακριβοπληρωμένο ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ μέχρι να αποκτηθεί ο Τζάλμα Κάμπος και ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς. Δεν είναι όμως 100% σίγουρο πως ο 29χρονος επιθετικός θα το εξαντλήσει!

Όπως έμαθε ο Sportdog, τους τελευταίους μήνες ο Λούμπος Μίχελ «ψάχνεται» να τον παραχωρήσει σε άλλη ομάδα, πιστεύοντας πως δεν μπορεί να επιστρέψει στα επίπεδα που ήταν τα προηγούμενα χρόνια. Το «αγκάθι» όμως είναι πως μέχρι στιγμής δεν έχει βρεθεί… ενδιαφερόμενος για τον Έλληνα επιθετικό, κάτι για το οποίο έχει παίξει καθοριστικό ρόλο η… καταστροφική σεζόν που έκανε πέρσι ο επί σειρά ετών πρώτος σκόρερ του Δικεφάλου του Βορρά!

Ο SportDog έχει μάθει επίσης πως ο Κλάους δεν βρίσκεται και στην καλύτερη δυνατή ψυχολογική κατάσταση, εκτός του ότι δεν «τραβάει» και πολύ στην έως τώρα προετοιμασία, αφού είναι ενήμερος για τις προθέσεις του Λούμπος Μίχελ και αντιλαμβάνεται πως με τους Πρίγιοβιτς, Μακ ο χρόνος συμμετοχής του πιθανότατα θα είναι μικρότερος από αυτόν που είχε πέρσι, εάν φυσικά παραμείνει στην Τούμπα!

Το σίγουρο είναι πως ολοένα και λιγότεροι οπαδοί του ΠΑΟΚ πιστεύουν πως ο Αθανασιάδης είναι σε θέση να βρει ξανά την ικανότητά του να μετατρέπει σε γκολ και την παραμικρή ευκαιρία που του παρουσιάζεται μέσα στη μεγάλη περιοχή, με τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή να είναι πάντως αποφασισμένος να δώσει… απαντήσεις. Το ερώτημα είναι, αν θα… προλάβει!

sportdog
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.