Ads Top

Δήλωση - έκπληξη από Στανόγεβιτς για την κλήρωση του ΠΑΟΚ!


Το αυτονόητο είπε ο άνθρωπος, αλλά και πάλι δεν συνηθίζεται να το λέει ένας προπονητής ευθέως...

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Σέρβος τεχνικός:

Αρχικά είπε: "Θα μπορούσε να είναι και χειρότερα. Δε σημαίνει ότι δε σεβόμαστε το ουκρανικό ποδόσφαιρο, γιατί υπάρχουν σημαντικές ομάδες, αλλά έχουμε μεγαλύτερη εμπειρία και για αυτό πιστεύω είμαστε το φαβορί".

Για τις πρώτες πληροφορίες που έχει για την αντίπαλο: "Έχουν έναν νεαρό προπονητή ο οποίος είναι στην ομάδα 3-4 χρόνια. Έχουν αλλάξει αρκετά την ομάδα και θα έχουν και δύο παιχνίδια για το πρωτάθλημα πριν αντιμετωπίσουν εμάς, οπότε θα είναι λίγο πιο έτοιμοι. Τώρα θα ξεκινήσει η ανάλυση του αντιπάλου".

Για το αν είναι καλό που ο επαναληπτικός είναι στην Τούμπα:"Προτιμώ το πρώτο παιχνίδι στην έδρα μας, αλλά επειδή είναι ξεκίνημα της σεζόν είναι καλό που θα παίξουμε την πρώτη αναμέτρηση στην έδρα του αντιπάλου".

Για το αν θα είναι έτοιμη η ομάδα: "Φυσικά και θα είμαστε. Έχουμε άλλα δύο φιλικά παιχνίδια μέχρι το πρώτο επίσημο παιχνίδι".

Τέλος, για την άφιξη του Ρέι: "Μας βοηθάει πολύ η άφιξη του. Είμαστε χαρούμενοι γιατί διαθέτει ισχυρό χαρακτήρα, ήταν αρχηγός και ηγέτης στην προηγούμενη ομάδα του και εμείς θέλαμε ενίσχυση στη συγκεκριμένη θέση".

*sportdog.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.