Ads Top

Αυτός θα είναι η επόμενη μεγάλη μεταγραφή του ΠΑΟΚ; - Εξωπραγματικά χρήματα δίνει ο Σαββίδης (ΒΙΝΤΕΟ)


Ποιο είναι το "κόλπο γκρόσο" που ετοιμάζει ο ισχυρός άνδρας του Δικεφάλου; Πόσο βαθιά αναμένεται να βάλει το χέρι του στην τσέπη για να φέρει παίκτη-"ογκόλιθο" στην Τούμπα;

Στον ΠΑΟΚ αναζητούν έναν ηγέτη για το κέντρο της άμυνας και φαίνεται πως πρώτος στόχος αυτή τη στιγμή είναι ο 28χρονος Περουβιανός στόπερ, Κάρλος Σαμπράνο, της Ρούμπιν Καζάν.

Πρόκειται για αξιόλογο αμυντικό που πήγε στην ομάδα ο Χάβι Γράθια, ο πρώην τεχνικός του Ολυμπιακού Βόλου και της Κέρκυρας, αλλά που βρίσκεται στη "μαύρη λίστα" του νέου προπονητή, Κούρμπαν Μπερντίγιεφ, ο οποίος γενικά δείχνει τη διάθεση να "καθαρίσει" όλους τις μεταγραφές του προκατόχου του.

Ο έμπειρος αμυντικός αρέσει πολύ στους ανθρώπους του ΠΑΟΚ, καθώς θεωρούν ότι έχει όλα τα στοιχεία που ψάχνουν για το κέντρο της άμυνας, ωστόσο είναι μια πολύ ακριβή επιλογή.


Ο διεθνής άσος αποκτήθηκε μόλις πέρυσι από τους Ρώσους έναντι 3,5 εκ. ευρώ, ενώ ο ίδιος απολαμβάνει συμβόλαιο με απολαβές που ξεπερνούν τα 2 εκ. ευρώ το χρόνο! Ακόμα, λοιπόν, κι αν η Ρούμπιν δεν είναι ιδιαίτερα απαιτητική στις διαπραγματεύσεις της, γίνεται αντιληπτό πως ο ΠΑΟΚ θα πρέπει να πληρώσει αδρά για τον συγκεκριμένο παίκτη.

Βέβαια, ο Δικέφαλος είναι πολύ πιθανό να προτιμήσει τη λύση του δανεισμού με οψιόν αγοράς, αλλά και σε αυτό το ενδεχόμενο ο Δικεφάλος καλείται να καλύψει για ένα χρόνο το κασέ του παίκτη που μοιάζει εξωπραγματικό για τα ελληνικά δεδομένα.

Όπως και να έχει, όμως, το γεγονός ότι οι Ασπρόμαυροι παλεύουν μια τόσο δαπανηρή περίπτωση επιβεβαιώνει και την πρόθεση του Ιβάν Σαββίδη να αποκτηθεί το φετινό καλοκαίρι ένας στόπερ κλάσης, που θα έρθει για να προσδώσει ποιότητα και σιγουριά στην οπισθοφυλακή της ομάδας.


sportdog
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.