Ads Top

Βαρβάτο διαζύγιο στην ΑΕΚ – Στυλώνει τα πόδια ο παίκτης, ψάχνει να φέρει μεταγραφή ο Μαϊστόροβιτς


Προς διαζύγιο πάει η ΑΕΚ με «βαρύ» όνομα του ρόστερ της και ο Ντάνιελ Μαϊστόροβιτς έχει βγει στη γύρα για να φέρει αντικαταστάτη. Πότε θα γίνει αυτό...
Όλα δείχνουν οτι το... διαζύγιο φυγείν αδύνατον για τον Ούγκο Αλμέιδα και την ΑΕΚ, όπως άλλωστε σημειώνει και στο σημερινό της φύλλο η "Ώρα για Σπορ" στην Ένωση αναγνωρίζουν οτι ο Πορτογάλος φορ είναι φιλότιμος και προσπαθεί, όμως παραείναι βαρύ να πληρώνουν 450.000 ευρώ (χωρίς τα μπόνους και την εφορία) τον χρόνο έναν παίκτη που είναι και δεύτερη και τρίτη επιλογή.

Ο παίκτης, που έχει συμβόλαιο ως το 2018, με τα λόγια και τις πράξεις του δείχνει οτι θέλει να παραμείνει, γνωρίζοντας ίσως οτι στα 33 του, δύσκολα θα βρει πάλι το συμβόλαιο που του δίνει η ΑΕΚ, αλλά φυσικά δεν είναι... χαζός. Ο Αλμέιδα έχει καταλάβει οτι δύσκολα θα έχει χρόνο συμμετοχής φέτος, όμως κάπου εκεί αρχίζουν τα δύσκολα.

Στην ΑΕΚ επιθυμούν ένα συναινετικό διαζύγιο, ελπίζοντας στην καλή διάθεση του Πορτογάλου, όμως τα πράγματα δεν είναι τόσο απλά, καθώς ο παίκτης δεν πρόκειται να χαρίσει τόσο απλόχερα λεφτά...

Καλού-κακού πάντως ο Ντάνιελ Μαϊστόροβιτς ήδη δουλεύει το θέμα του αντικαταστάτη του, ψάχνοντας έναν επιθετικό τύπου "Αλμέιδα".

Όπως πάντως σας γράφαμε και χτες, τα μεταγραφικά θα αρχίσουν και πάλι να τρέχουν στην ΑΕΚ μετά τα ματς με την ΤΣΣΚΑ, δηλαδή μετά την πρώτη εβδομάδα του Αυγούστου.

Δείτε και το πρωτοσέλιδο της "Ωρας":

*sportdog.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.