Ads Top

Αυτό θα είναι το επόμενο "μπαμ" μετά τον Βούκοβιτς - Φέρνει "βαρβάτο" φορ ο Χάσι - Τι θα γίνει με Εμενίκε...


Ο Ολυμπιακός πήρε και... βράχο για την οπισθοφυλακή, ωστόσο δεν θα σταματήσουν εδώ οι μεταγραφές! Ποιος είναι ο προγραμματισμός για τη συνέχεια; 

Στον Ολυμπιακό ολοκλήρωσαν και τη μεταγραφή του στόπερ, με την απόκτηση του Γιάγκος Βούκοβιτς, που ήθελε διακαώς ο Μπέσνικ Χάσι, ενώ πλέον επικεντρώνονται, όπως σας αναφέραμε και χθες, στις αποδεσμεύσεις των παικτών που δεν υπολογίζονται και "βαραίνουν" τόσο το ρόστερ, όσο και το μπάτζετ του συλλόγου.

Εξάλλου, μέχρι τα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ δεν προβλέπεται να γίνει άλλη κίνηση για την ενίσχυση της ομάδας. Οι Ερυθρόλευκοι αναμένεται να δουν αντίπαλό τους στο πρώτο ματς των προκριματικών και αναλόγως θα "φουλάρουν" για τη μεταγραφή του σέντερ φορ, ο οποίος θα προορίζεται για βασικός.

Τι φορ έχει ζητήσει ο Χάσι 

Όπως σας έχουμε ξαναγράψει, άλλωστε, ο Εμάνουελ Εμενίκε, υπολογίζεται από τον Μπέσνικ Χάσι περισσότερο ως περιφερειακός επιθετικός και γι' αυτό έχει ζητήσει τη μεταγραφή ενός στράικερ που θα παίζει μαζί με τον Νιγηριανό στη γραμμή κρούσης.

Ο Κοσοβάρος τεχνικός θέλει έναν παραδοσιακό σέντερ φορ, που θα παίζει μέσα στο "κουτί" και θα έχει αίσθηση του γκολ. Αυτή η μεταγραφή, λοιπόν, θα αργήσει και εξαρτηθεί κατά πολύ από τον αντίπαλο των Ερυθρολεύκων στα προκριματικά, αλλά και από τι θα γίνει στο πρώτο ματς, καθώς σε περίπτωση που οι Πειραιώτες πάρουν προβάδισμα πρόκρισης, θα έχουν άλλη δυνατότητα για το μπάτζετ που θα μπορούν να διαθέσουν.

Αριστερό μπακ και στόπερ

Από εκεί και πέρα, όσον αφορά τις επόμενες μεταγραφές, θα γίνει μία κίνηση για αριστερό μπακ, αν και εφόσον αποχωρήσει ο Ντε Λα Μπέγια, ο οποίος δεν "τρελαίνει" τον Μπέσνικ Χάσι, ενώ θα γίνει πρσθήκη και για το κέντρο της άμυνας, σε περίπτωση που αποχωρήσει ο Παναγιώτης Ρέτσος.

Όπως, άλλωστε, σας έχουμε αποκαλύψει, υπάρχουν οι ενδείξεις στο Λιμάνι ότι τον Αύγουστο θα έρθει μεγάλη πρόταση για τον Έλληνα αμυντικό που δύσκολα θα αφήνει περιθώρια αρνητικής απάντησης στους πρωταθλητές.

*sportdog.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.