Ads Top

Τεράστια έκπληξη από Στανόγεβιτς: Θα κρατήσει τον ...τελειωμένο του Ίβιτς; Θα μείνει "άφωνη" η Τούμπα


Στην περσινή προετοιμασία ήταν η μεγάλη απογοήτευση. Στη φετινή τού δίνεται μία πολύ μεγάλη ευκαιρία. Θα την αρπάξει από τα μαλλιά ή τελικά θα φύγει κι αυτός από τον ΠΑΟΚ;

Ο λόγος για τον Ζάιρο Ντε Μασέντο Ντα Σίλβα, ο οποίος πριν από έναν ακριβώς χρόνο, με προπονητή τον Βλάνταν Ίβιτς, ήταν ίσως ο χειρότερος σε απόδοση ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ στο Αρνεμ της Ολλανδίας.

Ο Βραζιλιάνος εξτρέμ δεν απογοήτευσε μόνο στα φιλικά αλλά και σε όλες σχεδόν τις προπονήσεις. Έτσι, δεν προκάλεσε καμία έκπληξη το γεγονός πως ο ΠΑΟΚ άρχισε να "ψάχνεται" για να τον δανείσει με την επιστροφή της ομάδας στη Θεσσαλονίκη. Τελικά, ο Ζάιρο δόθηκε δανεικός στον ΠΑΣ Γιάννινα και την περσινή σεζόν πέτυχε 4 γκολ και μοίρασε 4 ασίστ σε 29 συμμετοχές.

Με προπονητή τον Βλάνταν Ίβιτς, μπορεί ο Ζάιρο να μη βρισκόταν καν στην αποστολή που από την Κυριακή βρίσκεται στην Ολλανδία. Ωστόσο, με τον Αλεξάνταρ Στανόγεβιτς στην άκρη του ασπρόμαυρου πάγκου, ο 25χρονος ποδοσφαιριστής θα έχει μία μεγάλη ευκαιρία να αγωνιστεί φέτος στον Δικέφαλο του Βορρά και όχι να φτιάξει ξανά …βαλίτσες.

Μιας και το αγαπημένο σύστημα του Στανόγεβιτς είναι το 4-4-2 και αυτή τη στιγμή στο ρόστερ δεν υπάρχει ποδοσφαιριστής που να μπορεί να παίξει τον ρόλο του περιφερειακού επιθετικού πίσω από τον Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς, ο Ζάιρο θα πάρει σημαντικό χρόνο συμμετοχής στα φιλικά που θα δώσει ο ΠΑΟΚ πριν επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη στις 16 Ιουλίου, με πρώτο το σημερινό κόντρα στη βέλγικη Τούμπιζε στις 7 ώρα Ελλάδας.

Εάν ο Βραζιλιάνος καταφέρει να κερδίσει την εμπιστοσύνη του Στανόγεβιτς, τότε υπάρχει σοβαρή πιθανότητα να φορέσει φέτος τη φανέλα του ΠΑΟΚ και να μην πάρει τον δρόμο προς την έξοδο που έχει πάρει ο Αμρ Ουάρντα.

Εάν δεν τα καταφέρει, τότε το πιθανότερο είναι πως θα δοθεί δανεικός, αφού μέχρι το τέλος της προετοιμασίας ο ΠΑΟΚ αναμένεται να έχει αποκτήσει περιφερειακό επιθετικό (όλα δείχνουν πως αυτός θα είναι ο Ρόμπερτ Μακ).

Μάλιστα, δεν αποκλείεται αυτή τη φορά η αποχώρησή του να είναι και …οριστική, παρά το ότι το συμβόλαιό του με τον ΠΑΟΚ τελειώνει τον Ιούνιο του 2019.

*sportdog.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.