Ads Top

«Μετωπική» Αθανασιάδη-ΠΑΟΚ για τη μεταγραφή του – Η «κόντρα» με τον Σαββίδη, ποια ομάδα τον θέλει (;)


«Φωτιά» παίρνουν πάλι τα δημοσιεύματα για τη σχέση ΠΑΟΚ και Κλάους Αθανασιάδη. Ποια είναι η αλήθεια.

Η περσινή, κάκιστη σεζόν του Στέφανου Αθανασιάδη και αυτό το βαρύ... 0 γκολ στο πρωτάθλημα έχει προκαλέσει έντονο προβληματισμό όχι μόνο στους φίλους του ΠΑΟΚ, αλλά και στους ανθρώπους που διοικούν τον Δικέφαλο.

Μια λύση σε αυτή την κατάσταση μπορεί να δοθεί με τον δανεισμό ή την μεταγραφή του παίκτη. Ένα θέμα που υπάρχει πάντα στην επικαιρότητα της ομάδας, όμως δεν φαίνεται πως θα σταματήσει, λόγω της διάθεσης του ίδιου του ποδοσφαιριστή.

Ο Κλάους δεν φαίνεται πως έχει στο μυαλό του να αποχωρήσει από την Τούμπα, παρά το αρνητικό κλίμα προς το πρόσωπό του και αν ποτέ έμπαινε σε αυτό το "τριπάκι", τότε η φυγή του θα ήταν κάτι παραπάνω από δύσκολη.

Κι αυτό επειδή το "πακέτο" του 28χρονου επιθετικού δεν μοιάζει ούτε θελκτικό, ούτε προσεγγίσιμο από κάποια ομάδα, καθώς ο συνδυασμός των 750.000 ευρώ κασέ και 0 γκολ πέρυσι, συνιστούν σχεδόν απίθανη μια μεταγραφή στο άμεσο μέλλον.

Ακόμα και αν ο ΠΑΟΚ καλύψει μέρος του συμβολαίου του παίκτη (κάτι που έχει αποπειραθεί να κάνει και στο παρελθόν) παραμένει δύσκολο να βρεθεί σύλλογος που να δώσει τόσα χρήματα για τέτοιο συμβόλαιο.

Τέλος, αν ίσχυε το δημοσίευμα του αθλητικού Τύπου για πρόταση της Άστον Βίλα ύψους 2,5 εκ. ευρώ και ο Αθανασιάδης "στύλωνε" τα πόδια, τότε θα έπρεπε να βρει... τρύπα να κρυφτεί για να αποφύγει το... μένος του Ιβάν Σαββίδη.

*sportdog.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.