Ads Top

"Έκοψε" τον αγαπημένο παίκτη του Μαρινάκη ο Χάσι - "Χοντρό" παρασκήνιο με Ρισβάνη, γι' αυτό "κάηκε" στον Ολυμπιακό


Τι συμβαίνει στο Λιμάνι με τους "κομμένους" παίκτες του Αλβανού προπονητή και ποιος "τρελάθηκε" μόλις έμαθε ότι δεν υπολογίζεται;


Δεν πρέπει να έχει συμβεί ξανά αυτό με ποδοσφαιριστή στον Ολυμπιακό... Το σύνηθες είναι όταν κάποιος παίκτης «κόβεται» από προπονητή να μην επιστρέφει στην ομάδα ή αν κάποια στιγμή επιστρέψει, τότε να να εντάσσεται κατευθείαν στο ρόστερ.

Στην περίπτωση όμως, του Γιάννη Γιαννιώτα, κανένα από τα προηγούμενα σενάρια δεν επαληθεύεται, καθώς ο διεθνής εξτρέμ «κόβεται» για τρίτη συνεχόμενη σεζόν, από τρίτο διαφορετικό προπονητή και όπως όλα δείχνουν, είναι αδύνατο γι’αυτόν να φορέσει τη φανέλα του Ολυμπιακού.

Παρότι πρόκειται για έναν από τους αγαπημένους παίκτες του Βαγγέλη Μαρινάκη, ο Γιαννιώτας δεν ταίριαζε ούτε στα πλάνα του Μάρκο Σίλβα, ούτε σε εκείνα του Βίκτορ Σάντσεθ και φέτος έμεινε και εκτός σχεδίων του Μπεσνίκ Χάσι, με αποτέλεσμα όπως είναι λογικό, να είναι «σκασμένος» και να μη θέλει να μιλήσει σε άνθρωπο.

Η περίπτωσή του δεν έχει προηγούμενο και πλέον, αναζητά τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, χωρίς να αποκλείεται να συζητηθεί το ενδεχόμενο να παραχωρηθεί αυτή τη φορά με κανονική μεταγραφή και να μη συνεχίσει τους δανεισμούς. Μάλιστα, το ενδεχόμενο αυτό φαίνεται να είναι και το πλέον πιθανό στην περίπτωσή του...

Πικραμένος όμως, νιώθει ένας ακόμα Ελληνας στο Λιμάνι και δεν είναι άλλος από τον Σπύρο Ρισβάνη. Ο υψηλόσωμος στόπερ μάλλον την... πάτησε στον τρόπο διαχείρισης των δυνάμεών του, καθώς φαίνεται πως ο ίδιος ζήτησε να μην πάρει έξτρα μέρες άδειας και να γυρίσει στις προπονήσεις μαζί με τους υπόλοιπους Έλληνας διεθνείς, που πήγαν στην προετοιμασία του Ολυμπιακού μια βδομάδα αργότερα από τους υπόλοιπους.

Ο 23χρονος στόπερ αγωνιζόταν με τον Πανιώνιο στα πλέι οφ της Σούπερ Λίγκα μέχρι και τις 31 Μαΐου, οπότε θα μπορούσε να επωφεληθεί του γεγονότος και να πάει κατευθείαν στο Ζέεφελντ, μαζί με τον Σιώπη, τον Γιαννιώτη και τους άλλους Ελληνες διεθνείς, που είχαν επιπλέον μέρες άδειας.
Μάλιστα, αυτό ήταν το αρχικό πλάνο και από τον Ολυμπιακό έλεγαν ότι ο Ρισβάνης θα πάει κατευθείαν στο Ζέεφελντ, με μια εβδομάδα καθυστέρηση.

Όπως φαίνεται όμως, ο παίκτης πάνω στον ενθουσιασμό του από τη μεγάλη μεταγραφή στην καριέρα του, ζήτησε και πήγε στην προετοιμασία από την πρώτη μέρα και χωρίς να έχει κάνει σχεδόν καθόλου διακοπές. Αυτό όπως φαίνεται ήταν κάτι που πλήρωσε.

Η προετοιμασία με τον Χάσι ήταν πολύ σκληρή και απαιτητική, οπότε ο «Ρίσβα» φάνηκε να ξεμένει από δυνάμεις όσο ο καιρός περνούσε. Το αποτέλεσμα ήταν να μην μπορέσει να βγάλει τον καλύτερο εαυτό του και τελικά να «κοπεί» από το β’ στάδιο της προετοιμασίας και ουσιαστικά, από το φετινό ρόστερ του Ολυμπιακού...

sportdog
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.