Ads Top

Δεν κρατιέται με τίποτα – «Μάχη» της ΑΕΚ με βασικό της – Πόσα ζητάει η Ενωση και πόσα… θα πάρει!


Είναι βασικός, αναντικατάστατος και απαραίτητος. Είναι όμως και φευγάτος και η ΑΕΚ το γνωρίζει πολύ καλά. Τι θα γίνει; Πόσα θέλει η Ενωση; Πόσα μπορεί να βρει; Ολο το ρεπορτάζ.


Πολύ ενδιαφέρον παρουσιάζει σήμερα το ρεπορτάζ, ειδικά από τη στιγμή που έρχεται να επιβεβαιώσει ό,τι γράφει τόσο καιρό το sportdog.gr!

Γιατί εμείς το φωνάζαμε και, τώρα, βλέπουμε ότι ακολουθούν σιγά - σιγά όλοι για τον Γιόχανσον και το μέλλον του μακριά από την ΑΕΚ!

Η πρόταση από την Τουρκία, που γράφει η Sportime, είναι το… εύκολο! Ο Σουηδός όμως αναζητάει κάτι καλύτερο και πιο «ευρωπαϊκό», που θα του διατηρήσει τη σίγουρη θέση στην εθνική του. Και πιθανότατα θα το βρει, ειδικά αυτό το διάστημα στο οποίο βρισκόμαστε!

Ολο το παιχνίδι τώρα γίνεται για να βρεθεί ο κοινός τόπος με την ΑΕΚ, η οποία εξακολουθεί να ζητάει πολλά για την παραχώρησή του!

Μιλάμε για ποσό πάνω από 3 εκατ. ευρώ, αν και δεδομένα θα χρειαστεί να συμβιβαστεί με το πολύ - πολύ 2 εκατ. ευρώ, γιατί ο Γιόχανσον βρίσκεται στο τελευταίο έτος του συμβολαίου του!

Και αυτό, θα γίνει όσο πιο αργά χρειαστεί στην καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο...

sportdog
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.