Ads Top

Ποιους θα "τελειώσει" ο Χάσι; - Τα μεγάλα "αγκάθια" του Αλβανού - Τι θα κάνει με Ταχτσίδη, Σιώπη, Μάριν


Οι νέες μεταγραφές, γέμισαν το ρόστερ του Ολυμπιακού, αλλά δημιούργησαν και... μπελάδες. Ποιες είναι οι πρώτες αποφάσεις του Χάσι και ποιοι ανησυχούν για το μέλλον τους.


Γεμίζει το ρόστερ του Ολυμπιακού, αλλά δημιουργούνται ταυτόχρονα και «πονοκέφαλοι», σε προπονητή και (αρκετούς) παίκτες...

Το υπερπλήρες ρόστερ του Ολυμπιακού δημιουργεί πλέον, πολλά ανοιχτά μέτωπα ενόψει της συνέχειας του καλοκαιριού, ιδιαίτερα όσον αφορά τη μεσαία γραμμή της ομάδας, αλλά και τα φτερά της επίθεσης.

Ειδικά για τις δύο θέσεις μπροστά από τους αμυντικούς, υπάρχουν αυτή τη στιγμή ούτε λίγο ούτε πολύ 7 ποδοσφαιριστές, ενώ αναμένεται η άφιξη ενός ακόμα!

Η υπόθεση της απόκτησης του Γκιγιόμ Ζιλέ από τη Ναντ βρίσκεται σε πολύ καλό δρόμο και μετά την έλευση του και του Οφόε, υπάρχει σοβαρό ερωτηματικό ακόμα και για το κατά πόσο θα βρίσκει εύκολα θέση στην ερυθρόλευκη 11άδα ο Παναγιώτης Ταχτσίδης, ένα από τα τελευταία μεταγραφικά αποκτήματα της ομάδας!

Κι όμως, στο χώρο της μεσαίας γραμμής για τον Ολυμπιακό μπορούν να παίξουν από το υπάρχον ρόστερ και οι Ρομαό, Σιώπης, Ζντιέλαρ, Μαρτίνς και Ανδρούτσος, κάτι που σύντομα θα αναγκάσει τον Μπεσνίκ Χάσι να πάρει σοβαρές αποφάσεις για το μέλλον των περισσότερων στην ομάδα. Ήδη, θεωρείται δεδομένο πως μόνο ένας εκ των Σιώπη, Ζντιέλαρ θα παραμείνει στο ρόστερ, ενώ αμφίβολο θεωρείται ακόμα και το αν θα συνεχίσει στην ομάδα ο καλός και χρήσιμος, πέρυσι, Μαρτίνς.

Η κατάσταση όμως, δεν είναι στο ελάχιστο πιο ξεκάθαρη στα φτερά της επίθεσης, μετά την απόκτηση του Καρσελά και τη (δυναμική) επιστροφή του Πάρντο.

Για τις δύο αυτές θέσεις υπάρχουν αυτή τη στιγμή στο ρόστερ ακόμα τέσσερις ποδοσφαιριστές, ο καθένας ξεχωριστής σημασίας για την ομάδα. Αρχικά, ο mvp της περσινής σεζόν, Σεμπά, ο οποίος μοιάζει και φέτος ασταμάτητος. Στην ίδια θέση παίζει ως επί το πλείστον όμως και ο Μάρκο Μάριν, η περσινή μεγάλη μεταγραφή του Ολυμπιακού και ένας παίκτης, στον οποίο ποντάρουν πολλά οι Ερυθρόλευκοι.

Ενώ υπάρχουν ακόμα ο Ελιουνούσι και ο Μανθάτης, οι οποίοι κουβαλούν τις δικές τους ιδιαιτερότητες στην ισορροπία της ομάδας.

Συνεπώς, γίνεται αντιληπτό ότι μετά το μπαράζ των μεταγραφικών κινήσεων δεν είναι όλα... ρόδινα για τον Χάσι, που θα πρέπει σύντομα να πάρει καθοριστικές και δύσκολες αποφάσεις, με πολλούς βασικούς και χρήσιμους πέρυσι παίκτες, να θεωρούνται αυτή τη στιγμή μετέωροι.

sportdog
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.